Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea, victorie în instanță! Calvarul hărțuirii și mesajul său puternic către victime

Mădălina Ghenea, victorie în instanță! Calvarul hărțuirii și mesajul său puternic către victime

Ce frumoasă e fiica Mădălinei Ghenea

Mădălina Ghenea a obținut o victorie importantă în instanță, după ce a fost hărțuită timp de șase ani de un bărbat care i-a provocat o stare gravă de anxietate. Actrița a vorbit deschis despre calvarul prin care a trecut, detaliind cum individul o amenința constant pe rețelele sociale și trimitea mesaje de hărțuire familiei și colaboratorilor ei. Bărbatul este acum urmărit penal, iar Ghenea a tras un semnal de alarmă, sfătuindu-i pe cei care se confruntă cu situații similare să ceară ajutorul autorităților.

Calvarul hărțuirii de șase ani

În urmă cu un an, Mădălina Ghenea a început să vorbească public despre bărbatul care o hărțuia constant, însă problema a devenit cu adevărat gravă când acesta a extins mesajele de amenințare și hărțuire către membrii familiei sale și colaboratori. În mesajele publice, actrița a povestit cum a început să simtă o anxietate intensă din cauza amenințărilor și cum viața ei a fost afectată semnificativ de acest individ. Cu toate acestea, deși situația s-a agravat în ultimii ani, Mădălina nu a renunțat la lupta sa pentru dreptate.

Instanța a decis: individul este urmărit penal

După lungi încercări de a soluționa cazul și de a pune capăt calvarului, Mădălina Ghenea a primit o veste bună: individul care o hărțuia a fost identificat și este urmărit penal de către autorități. Decizia a fost luată de un judecător din Milano, iar procurorul adjunct a solicitat începerea urmării penale pentru toate faptele de hărțuire și amenințare. Actrița a folosit această oportunitate pentru a încuraja victimele de hărțuire să apeleze la autorități și să își caute dreptatea în instanță.

Ghenea a explicat că aceste acțiuni sunt necesare pentru a-și proteja nu doar familia, ci și propria sănătate mentală și siguranța. Ea a declarat că încrederea în justiție și în autorități a fost cea care a ajutat-o să continue lupta, indiferent de cât de dificilă a fost perioada prin care a trecut.

Mesajul Mădălinei Ghenea: un apel către victime

Actrița a tras un semnal de alarmă prin intermediul unui mesaj public, subliniind cât de important este ca victimele hărțuirii să nu rămână tăcute. Ea i-a sfătuit pe cei aflați într-o situație similară să ceară ajutorul autorităților și să nu ignore semnalele de avertizare. În mesajul său, Mădălina Ghenea a mulțumit avocatului său, Michele Morenghi, pentru sprijinul oferit în acest caz și a transmis un mesaj de recunoștință tuturor celor care au susținut-o.

Am câștigat zece premii importante anul acesta și aș vrea să le dedic pe toate oamenilor care luptă pentru dreptate. Anul acesta, câștig și această luptă pe care o duc de prea mult timp. Procurorul adjunct din Milano a solicitat judecătorului de cercetare preliminară a Tribunalului din Milano începerea urmării penale pentru persoana care publică mesaje de amenințare pe pagina mea de Instagram în repetate rânduri. Trimit inclusiv mesaje membrilor familiei, prietenilor și colaboratorilor, provocându-mi o stare gravă de anxietate și teamă.”, a scris Ghenea pe Instagram, făcând referire la procesul câștigat.

Această poveste tragică servește drept exemplu pentru cei care se confruntă cu hărțuirea, reamintind că ajutorul este disponibil și că nimeni nu trebuie să se simtă neajutorat într-o astfel de situație. Mesajul Mădălinei Ghenea este unul de putere și rezistență, oferind inspirație și speranță pentru toți cei care sunt victime ale acestui tip de comportament.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: