Redactia.ro
Home » Monden » Madonna a împlinit 63 de ani. Cum arată starul

Madonna a împlinit 63 de ani. Cum arată starul

GALERIE FOTO (8) Madonna a împlinit 63 de ani

Madonna a împlinit 63 de ani. Celebra artistă și-a sărbătorit ziua de naștere cu o seară înainte, alături de prieteni și familie, dar și de iubitul de 27 de ani. Fanii au rămas uluiți de felul cum arată starul la vârsta de 63 de ani.

Madonna a împlinit 63 de ani. Cum arată starul

Madonna a împlinit 63 de ani. Celebra artistă a împlinit luni, 16 august, vârsta de 63 de ani. Madonna este una dintre cele mai îndrăgite și iubite artiste din întreaga lume. Talentul său vocal i-a cucerit pe oameni, iar acest lucru i-a adus repede faima. Deși a împlinit 63 de ani, timpul parcă s-a oprit în loc pentru ea.

Madonna are un trup de invidiat și un fizic cum multe femei și-ar dori. Recent, artista a postat mai multe imagini de la ziua sa de naștere sărbătorită cu o seară înainte. Regina muzicii pop a purtat o rochie albastră de mătase cu imprimeu și avea părul pe spate, ondulat, iar alături de ea au fost prietenii, rudele și iubitul său de 27 de ani. Într-una din imagini, Madonna apare într-o ipostază seducătoare alături de iubitul ei. În timp ce artista savurează un con de înghețată, într-un mod provocator, tânărul o ține de coapse pe iubita sa. Petrecerea a fost organizată după ce Madonna a anunțat că a semnat un parteneriat cu Warner Music Group, pentru a relansa un catalog revizuit al artistei în următorii ani. Cu siguranță sportul și dieta sunt unul dintre atuurile Madonnei. Abdomenul și picioarele tonifiate se întrețin cu multă mișcare, dar și cu un stil de viață echilibrat.

Drama Madonnei

Deși este cunoscută în întreaga lume și a avut un succes imens pe plan muzical, puțini știu că Regina muzicii pop a trecut printr-o adevărată dramă. Acesta și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, dar cu toate astea nu si-a plâns niciodată de milă, demonstrându-le tuturor că este o persoană puternică. Mama acesteia a murit când Madonna avea doar cinci ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Faptul că și-a pierdut mama când era doar o copilă nu a fost singura dramă a Madonnei. Artista a fost bătută, violată, iar casa i-a fost jefuită de 3 ori. Când s-a mutat din Michigan în New York, orașul nu a fost deloc prietenos cu artista.„În primul an, am fost ameninţată cu un pistol. Am fost violată pe acoperişul unei clădiri, unde fusesem dusă cu cuţitul la spate, iar apartamentul meu a fost jefuit de trei ori. Nu ştiu de ce, nu mai aveam nimic de valoare după ce mi s-a furat radioul, prima dată”, a declarat Madonna, pentru un post de televiziune britanic.

Cântăreața s-a căsătorit cu actorul Sean Penn în 1985, dar relația lor a rezistat patru ani. În 1996 a devenit mama lui Lourdes Maria, pe care a avut-o cu antrenorul său personal. În 2000, Madonna se căsătorește cu regizorul Guy Ritchie cu care are un copil, Rocco John Ritchie. Madonna a adoptat patru copii din Malawi. Pe atunci, contestatorii spunea că artista a schimbat legile din Malawi care nu permiteau adopția internațională.

Madonna și problemele de sănatate

Madonna s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate în ultimii doi ani. După infectarea cu noul coronavirus, artista a anunțat că se află sub supravegherea medicală din cauza unei leziuni de cartilaj. Astfel, cântăreața a fost supusă unei intervenții de regenerare a cartilajului pentru a-i reda mobilitatea și a o scăpa de durerile atroce cu care se confrunta în ultima vreme. „În sfârșit voi primi un tratament pentru cartilajul lezat. Aș sări în sus dacă aș putea după 8 luni de durere. Urați-mi noroc”, spunea ea înainte de a începe tratamentul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: