Redactia.ro
Home » Știri » „Madonna a murit”! Anunțul care i-a șocat pe fanii artistei

„Madonna a murit”! Anunțul care i-a șocat pe fanii artistei

Un mesaj șocant a apărut pe rețelele de socializare după moartea fotbalistului Diego Maradona. Internauții au confundat numele Madonnei cu numele fostului fotbalist și au plâns dispariția cântăreței pe rețelele de socializare. 

 

,,Madonna a murit!”

Diego Maradona, fostul mare fotbalist argentinian, în vârstă de 60 de ani, a murit în urca unui atac cardiorespirator. Mulți internauți care nu sunt pasionați de sport au făcut o confuzie și au crezut că artista Madonna este cea care și-a pierdut viața.

Fanii artistei au fost devastați când au aflat anunțul șocant, însă, după ce și-au dat seama de confuzie, s-au pus pe glume. Confuzia a fost făcută din cauza numelor oarecum apropiate. Atunci când au aflat greșeala, au răsuflat ușurați și s-au pus pe șotii. Însă, nu la fel a fost și cu fanii idolului din sport, care au fost grav afectați de aflarea veștii.

Rețelele de socializare ale artistei au fost luate cu asalt de fani. Pe internet s-a creat o adevărată isterie cu acest prilej.”Nu, Madonna ne-a părăsit foarte devreme„, a fost una dintre postările unuia dintre fanii Madonnei, care a publicat și o imagine cu artista crezând că ea este cea care a murit. Acesta nu este un caz singular. O mulțime de internauți au luat cu asalt și contul de Twitter  al artistei de muzică pop, pentru a afla despre ce este vorba.

Aproape am avut un atac de cord când am văzut pe Twitter valurile de mesaje despre presupusa moarte a Madonnei„, a scris un utilizator despre marea confuzie de pe contul de socializare, scrie spynews.ro.

Toate aceste glume despre moartea Madonnei și confuzia cu numele Maradonei demonstrează încă o dată că Internetul este un loc rău, a scris un alt utilizator.

Chiar și comediantul Stevo Timothy a postat un videoclip  încercând să explice acest lucru. ”Nu Madonna, toată lumea își dorește să fi murit”, a spus comediantul, potrivit impact.ro.

Tendințele Twitter de astăzi îmi arată că în lume există trei tipuri de oameni: cei care îl iubesc pe Maradona, cei care îl urăsc pe Maradona și dislexicii care îl confundă cu Madonna”, a scris un alt internaut, potrivit libertatea.ro.

Pe de altă parte, Diego Armando Maradona va avea parte de o înmormântare de stat după ce președintele Argentinei a declarat trei zile de doliu oficial. Fostul fotbalist argentinian a înscris 34 de goluri pentru echipa națională a Argentinei, ăn care a fost titular  de 91 de ori și a participat la patru ediții ale Cupei Mondiale în 1982 (Spania), 1986 (Mexic), 1990 (Italia) și 1994 (SUA).

Fostul fotbalist argentinian  a fost campion mondial la ediția din 1986, după ce naționala a înfrânt în finală naționala Germaniei.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: