Redactia.ro
Home » Monden » Magda Catone face facultatea la 63 de ani. Actrița a impresionat doar cu note de 9 și 10: „Am fost la toate examenele”

Magda Catone face facultatea la 63 de ani. Actrița a impresionat doar cu note de 9 și 10: „Am fost la toate examenele”

Marea actriță Magda Catone își urmează acum, la 63 de ani cel mai mare vis din copilărie, așa că s-a înscris la facultate. Iată cum a impresionat pe toată lumea!

Magda Catone face facultatea la 63 de ani

Poate nu știați, dar faimoasa actriță, Magda Catone a lăsat  pe plan secund cariera profesională și s-a înscris din nou la facultate la frumoasa vârstă de 63 de ani. Aceasta a hotărât să se înscrie la Teologie și a reușit să uimească cu notele sale, de 9 și de 10.

Magda Catone, o studentă eminentă

Magda Catone a reușit performanța de a lua în urma examenelor de la Facultatea de Teologie, doar note de 9 și de 10.

Aceasta și uimit fanii atunci când le-a dezvăluit în urmă cu câteva luni că s-a întors în anii studenției, la 63 de ani, pentru a-și urma unul dintre cele mai mari vise din copilăria ei, dorindu-și întotdeauna să studieze Teologie, iar acum a considerat că este momentul potrivit.

Vedeta a povestit cum a fost în sesiune și ce note a primit la examenele susținute:

„Am vreo două note de 9 și sper ca la celelalte trei examene la care nu s-au dat încă rezultatele, să iau 10. În orice caz, e o sesiune care se termină cu bine. Am fost la toate examenele. Nu am fost dedicată, la cât timp am avut să învăț”, a declarat actrița pentru playtech.ro.

Magda Catone, de la examen, direct pe scenă

La doar o zi după ce a terminat sesiunea de la Facultatea de Teologie, actrița și-a făcut bagajele și a plecat direct la Brașov pentru un spectacol:

„Am spectacol. Ultimul va fi pe 3 iulie. Așa e la mine, slavă Domnului, sunt sănătoasă și mă ține Dumnezeu să le pot face pe toate”, a mai spus aceasta, pentru aceeași sursă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: