Redactia.ro
Home » Monden » Maia Morgenstern a devenit icoană! Columbienii se închină la actriță, asimilând-o cu Maica Domnului. Cum este posibil

Maia Morgenstern a devenit icoană! Columbienii se închină la actriță, asimilând-o cu Maica Domnului. Cum este posibil

În Catedrala Monserrata, din Columbia, sunt portrete uriașe cu Maia Morgenstern, după ce a jucat rolul Maicii Domnului în filmul Patimile lui Hristos, în regia lui Mel Gibson.

Maia Morgenstern a devenit icoană! Columbienii se închină la actriță, asimilând-o cu Maica Domnului. Cum este posibil

Portretul actriței Maia Morgenstern, a fost expus pe post de icoană în Catedrala Monserrata din Bogota, Columbia. Acolo, merg columbienii și se roagă și văzând-o pe Maia Morgenstern, au asimilat-o cu  Fecioara Maria. Această confuzie a fost făcută după ce Maia Morgenstern a interpretat rolul Maicii Domnului în filmul Patimile lui Hristos, regizat de Mel Gibson, în anul 2004, potrivit realitatea.net.

Ce a pățit Maia Morgenstern în timpul filmărilor pentru Patimile lui Hristos.  Cum a obținut rolul - IMPACT

Cel care a făcut această descoperire a fost actorul Constantin Chiriac, care a povestit despre experiența trăită.

„Am avut, la un moment dat, o revelație, fiind la Bogota, unde am triumfat cu câteva spectacole. Am dorit să vedem una dintre cele mai interesante catedrale, care este pe vârful unui munte, o catedrală catolică. Și acolo, alături de icoanele uriașe care erau în biserică, unde era locul de rugăciune și unde se aprindeau lumânările, erau portretele uriașe ale Maiei Mogenstern din filmul în care a interpretat-o pe Maria”, a declarat Constantin Chiriac pentru Libertatea.

Fenomenul Patimile lui Hristos - CineMagia.ro

Criticul Roger Ebert: ”Cel mai violent film pe care l-am văzut vreodată”

Constantin Chiriac nu a fotografiat ”icoana” Maiei Morgenstern din Biserica respectivă din cauza șocului pe care l-a avut. Asta deoarece a văzut cum oamenii se închină și se roagă la portretul actriței, ca la Fecioara Maria. Filmul Patimile lui Hristos a fost regizat de Mel Gibson, în anul 2014 și reflectă violența cu care a fost răstignit Iisu Hristos. Alți actori celebri care au mai jucat în această peliculă sunt Monica Belluci (în rolul Mariei Magdalena) și Rosalinda Celentano în rolul Diavolului (Satana), ființă înșelătoare și androgină. Criticul  Roger Ebert, consideră că acest film este: ”Cel mai violent film pe care l-am văzut vreodată. Alături de suferință și sacrificiu, temele mari ale filmului, conform regizorului, sunt dragostea, speranța, credința și iertarea: „Acesta este un film despre dragoste, speranță, credință și iertare. El [Iisus] a murit pentru întreaga omenire, a suferit pentru noi toți. E timpul să ne întoarcem la mesajul inițial. Lumea a înnebunit. Am putea folosi un pic mai multă dragoste, credință, speranță și iertare.” ( „The Passion: Photography from the Movie <<The Passion of the Christ>>”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: