Redactia.ro
Home » Știri » Maia Morgenstern, îngrijorată pentru familia sa din Israel. Celebra actriță se roagă pentru pace

Maia Morgenstern, îngrijorată pentru familia sa din Israel. Celebra actriță se roagă pentru pace

GALERIE FOTO (3) Maia Morgenstern, îngrijorată pentru familia sa din Israel

Maia Morgenstern, îngrijorată pentru familia sa din Israel. Directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, Maia Morgenstern, este în stare de șoc din cauza conflictului dintre Israel și Fâția Gaza. Actrița a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care se declară îngrijorată pentru familia sa aflată în Israel.

Maia Morgenstern, îngrijorată pentru familia sa din Israel. Celebra actriță se roagă pentru pace

Maia Morgenstern, îngrijorată pentru familia sa din Israel. Este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe din România, iar la vârsta de 59 de ani se bucură de susținerea publicului românesc. Maia Morgenstern a devenit cunoscută și peste hotare după ce a jucat rolul Mariei în celebrul film regizat de Mel Gibbson, „Patimile lui Hristos”.

Un nou conflicte zguduie lumea. Israelul și Fășia Gaza se războiesc, iar în noaptea de marți spre miercuri, Tel-Avivul a fost bombardat de rachete din partea Hamasului. În urma acestor evenimente, Maia Morgenstern a reacționat, postând un mesaj emoționant pe Facebook în care spune că este îngrijorată pentru familia sa care se află în Israel. „Privesc știrile la televizor. Butonez, caut, trec repede. De obicei nu prea o fac, evit. Mă zăpăcește Imi face rău, nu mai știu ce să cred, devin anxioasă, mă destabilizează. Am sentimentul că știrile false sunt cele mai periculoase, iar manipularea emoțională mi se pare înspăimântătoare. Caut alte surse, încerc.Dar ieri, nu, de ieri caut vești, știri, imagini. Trebuie să știu ce se întâmplă cu familia mea, în Israel”, a scris actrita pe contul de Facebook.

Celebra actrița a menționat că are în Israel unchi, mătuși, verișori și verișoare mai îndepărtate și este speriată de gândul că aceștia ar putea păți ceva. Totodată, actrița a declarat că se va ruga pentru pacea dintre cele două țări. „O parte a familiei mele trăiește în Israel. Ai mei: mătușile mele înduioșătoare, unchii mei nostalgici, verișorii și verișoarele mele puțin mai îndepărtate…sunt acolo. În Israel. Trăiesc acolo, Trăiesc aici. Muncesc aici, iubesc aici. Mormintele bunicilor mei sunt aici. Prietenii mei sunt aici.Mă dor cumplit zgomotele gloanțelor, bubuiturile înspăimântătoare ale rachetelor lansate.
Mă dor imaginile transmise pe posturile de televiziune.

Mă cutremură

Mă dor toate.

Mă rog pentru pace.

La ce folosește? Nu știu.

Mă rog pentru pace”, a spus Maia Morgenstern.

Familia Maiei Morgenstern se afla in Israel

Conflictul dramatic dintre Israel și Fâșia Gaza

Guvernul de la Tel Aviv a declarat stare de urgență în orașul Lod, din Irael, după o revoltă a arabilor israelieni. Mai multe mașini au fost incendiate, iar mai multe persoane au fost rănite în conflictul pe care primarul orașului le-a asemuit unui război civil. Imagini dramatice din Israel au apărut pe pagina oficială de Facebook a Forțelor de Apărare israeline. Mai mulți părinți se ascund cu bebelușii în adăposturi antirachetă.

În timpul atacaului Hamas asupra centrului Israelului, vizat în seara de 11 mai de peste 130 de rachete, nou născuții din maternități au fost mutați în localii speciale. Mișcarea islamistă Hamas din Fâșia Gaza a lansat începând de luni peste 500 de rachete către Israel, omorând trei persoane. O sinagogă a fost incendiată marți, într-un oraș din apropierea aeroportului Ben Gurion din Israel, pe fondul ciocnirilor dintre locuitorii arabi și evrei.

Imagini dramatice din Israel
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: