Redactia.ro
Home » Monden » Maia Morgenstern nevoită să părăsească metroul din cauza celorlalți călători. „Penibilă, de nestăpânit”

Maia Morgenstern nevoită să părăsească metroul din cauza celorlalți călători. „Penibilă, de nestăpânit”

Talentata actriță Maia Morgenstern a trecut ieri printr-un episod mai puțin plăcut chiar la metroul din Capitală. Ce s-a întâmplat a povestit chiar ea pe rețelele de socializare.

Maia Morgenstern a povestit că ea de cele mai multe ori foosește mijloacele de transprot în comun pentru a se deplasa prin București, drept urmare ieri s-a urcat în metrou, dar s-a confruntat cu o mică problemă și anume tuse incontrolabilă care i-a îngrijorat pe ceilalți călători care se aflau în preajma ei. Bineînțeles că oamenii au certat-o că nu stă acasă să se recupereze, dar ceea ce nu știau ei este faptul că aceată criză de tuse pe care Maia Morgenstern o avea era din cauza unui viciu de care încercă sp se lase.

Actrița Maia Morgenstern a povestit că fumează de foarte mulți ani și a încercat de foarte multe ori să renuțe la acest viciu. Uneori a reușit, dar doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Certată fiind de restul de oameni care se aflau în metrou, Maia Morgenstern a coborât și a luat-o la pas pentru a se bucura și de vremea de afară care era extrem de frumasă. Frumoasa actriță le-a spus fanilor ei că nu a fost deranjată de cele întâmplate deoarece ea mereu este criticată de diverse persoane și a devenit o obișuință să primească reproșuri, așa că le tratează cu indiferență, asta fiind cel mai probabil lecția numărul unu pentru o persoană publică, dat fiind faptul că nu toată lumea te place sau este în asentimentul tău.

Încerc să mă las de fumat. Mă rog, Încerc. Fac și eu acolo niște efortulețe, cât de cât. Și nici nu-i așa de greu. Am și rezultate, oho: până acum m-am lăsat de nu știu câte ori. Da. Da’ acuma, gata! Mă las. E complicat și sâcâitor. Și penibil uneori, chiar neplăcut: disconfort, nervozitate, transpirații reci, neputință, renunțare, sentimente de vinovăție, insomnie, tremurături…Și tuse. Tusea aia neplăcută, nesfârșită, dizgrațioasă. Tusea în vremurile acestea e ca un stigmat. Este un stigmat, o pecete, o condamnare: oamenii se uită urât la tine, se îndepărtează, se feresc de tine. Și e firesc. Pentru mine e firesc. Suntem oameni, suntem vulnerabili, suntem înspăimântați. Ne e frică: pentru noi și pentru ceilalți. Suntem bântuiți de sentimente contradictorii. Așa e, așa sunt și eu, nici mai bună, nici mai rea. Deși…în fine. Mă lupt și eu cu starea de confuzie, de dezorientare, de neîncredere. Depresie? Să nu folosim cuvinte mari, să nu abuzam. Și vreau să mă las de fumat. Și vreau să evit derapajele. Vreau sa evit derapajele. Și aglomerațiile. Evit aglomerațiile. Astăzi am plecat devreme de acasă. Am lăsat să treacă vreo două, că erau cam aglomerate. Metrouri. Despre Metrou vorbesc, eu circul preponderent cu Metroul. Cu mijloace de transport în comun, basicali(sic), că am timp să citesc, să scriu, să privesc. În fine, am apucat să mă urc într-un al treilea tren sosit, Metrou. Și, fatalitate, m-a apucat tusea, costurile colaterale ale voinței mele de a mă lăsa. Efectele nedorite ale anilor tabacici, rezistență nedorită a organismului meu obișnuit cu țigările. Tușeam, o tuse nesfârșită, penibilă, de nestăpânit. Geaba mască, geaba distanțare, geaba încercam să mă izolez în zona burdufului. Oamenii au reacționat: m-au certat. Ce cauți printre oameni dacă tușești? Stai în casă, nu mai ieși…etc.Nu m-am supărat. Nu m-am apucat să explic. Nu mă (mai) justific. Am coborât și mi-am continuat drumul pe jos. E vreme frumoasă. Bine, sunt obișnuită, pe mine mereu mă ceartă lumea pentru ceva: ba că sunt, ba ca nu sunt. Și dacă sunt, de ce sunt?!? Și dacă nu sunt, de ce nu sunt?!?Sunt bine, mulțumesc!„, le-a povestit Maia Morgenstern fanilor ei din mediul online

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: