Redactia.ro
Home » Știri » Maia Sandu a încercat să o imite pe Carmen Iohannis! Cum a apărut aceasta la întâlnirea cu președintele României

Maia Sandu a încercat să o imite pe Carmen Iohannis! Cum a apărut aceasta la întâlnirea cu președintele României

GALERIE FOTO (3) Maia Sandu a încercat să o imite pe Carmen Iohannis! Cum a apărut aceasta la întâlnirea cu președintele României

Maia Sandu a încercat să o imite pe Carmen Iohannis! Imaginile cu întâlnirea dintre ea și Klaus Iohannis i-au uimit pe toți. 

Maia Sandu a încercat să o imite pe Carmen Iohannis

Maia Sandu, prima femeie președinte al Republicii Moldova, s-a întâlnit, zilele trecute, cu președintele Klaus Iohannis, iar apariția ei a fost una care i-a șocat pe toți. Alături de președintele României, aceasta semăna cu soția acestuia, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis a fost în prima sa vizita oficială la Chișinău după alegerea Maiei Sandu ca șef al statului la alegerile din 15 noiembrie din Republica Moldova. Imaginile surprinse au uimit pe toată lumea! Asemănarea dintre președintele Moldovei și soția președintelui României este izbitoare. Maia Sandu a fost îmbrăcată într-o haină bleu, culoarea preferată a lui Carmen Iohannis.

Maia Sandu a încercat să o imite pe Carmen Iohannis! Soția președintelui a apărut de multe ori într-un pardesiu asemănător cu cel purtat acum de Maia Sandu, singura diferență vizibilă fiind lungimea acestuia. Președintele Moldovei a avut atât rochia cât și haina o palmă sub geunchi, în timp ce se știe că ținutele lui Carmen Iohannis se opresc deasupra genunchiului, motiv pentru care a și fost criticată de atâtea ori.

Maia Sandu a încercat să o imite pe Carmen Iohannis!

Maia Sandu a încercat să o imite pe Carmen Iohannis! Mai mult, nu doar ținuta a fost cea care i-a făcut pe toți să se ducă cu gândul la Carmen Iohannis. Se pare că asemănarea este mai mare, având aceeași culoare a părului și o coafură apropiată, scrie wowbiz.ro.

Maia Sandu a încercat să o imite pe Carmen Iohannis!

Maia Sandu este prima femeie președinte în Moldova

Maia Sandu este prima femeie care a devenit președinte în Republica Modova. La 48 de ani, aceasta are un CV impresionant. Aceasta are trei diplome de studii economice şi administrare publică – una fiind obţintă la Harvard, vorbeşte rusa, spaniola şi engleza şi a lucrat la Banca Mondială de la Washington, unde câştiga 10.000 de dolari pe lună. A lăsat Washingtonul în urmă şi s-a întors acasă, pentru a se implica în politică.

Între 2012 şi 2015 a fost Ministru al Educaţiei, provocând schimbări care nu au rămas fără ecou. Scurtarea vacanţelor şi introducerea camerelor de supraveghere la Bacalaureat au fost măsuri care au produs un val de critici şi chiar proteste de stradă.

În 2016, Maia Sandu a candidat prima dată la preşedinţia Republicii Moldova, dar a fost învinsă de candidatul pro-rus Igor Dodon. A fost apoi și câteva luni premier, până când a fost demisă printr-o moţiune de cenzură a deputaţilor socialişti. În toamnă, Maia Sandu a candidat din nou la funcția supremă în stat și spre surpriza multora, a câștigat alegerile. Una dintre criticile primite de Maia Sandu de-a lungul carierei sale politice a fost faptul că nu este căsătorită şi nu are copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: