Redactia.ro
Home » Homepage » Maia Sandu a venit în România. Cum s-a îmbrăcat Președintele Republicii Moldova când a mers la Palatul Cotroceni

Maia Sandu a venit în România. Cum s-a îmbrăcat Președintele Republicii Moldova când a mers la Palatul Cotroceni

Maia Sandu a venit în România. Cum s-a îmbrăcat Președintele Republicii Moldova când a mers la Palatul Cotroceni

Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova, a venit în România, iar Klaus Iohannis a întâmpinat-o la Palatul Cotroceni. Iată motivul vizitei oficiale și cum a ales Maia Sandu să se îmbrace.

Maia Sandu a venit în România. Cum s-a îmbrăcat Președintele Republicii Moldova când a mers la Palatul Cotroceni

Maia Sandu se află într-o vizită oficială în România, la invitația președintelui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale. După discuțiile oficiale de la Palatul Cotroceni, cei doi șefi de stat au făcut o declarație de presă, iar jurnaliștii acreditați din România au avut voie să pună doar două întrebări. Toți, nu fiecare. La fel, și delegația de jurnaliști din Moldova. În mod normal, jurnaliștii trag la sorți cine le adresează, fie agreează întrebările care le sunt adresate apoi, de regulă, de reprezentanții televiziunilor sau ai Radioului public, a scris Libertatea.

În mare, președinții au discutat despre sprijinirea Republicii Moldova, dar și despre combaterea efectelor negative ale războiului din Ucraina asupra statului de peste Prut. Iohannis a declarat: „Nu vom abandona Republica Moldova”.

În această zi, Maia Sandu a ales să îmbrace o ținută foarte simplă, deschisă la culoare, crem. O rochie midi, cu mâneci, decoltată în V. Nu e prima dată când alege să poarte o culoare deschisă, în noiembrie anul trecut s-a îmbrăcat în alb într-o vizită oficială în țara noastră. De altfel, stilul său vestimentar este similar celui adoptat de Carmen Iohannis, au scris unii jurnaliști.

Iată și principalele declarații făcute de Maia Sandu astăzi.

„Suntem foarte recunoscători pentru rolul României în toate etapele premergătoare deciziei de acordare a statului de candidat pentru aderarea la UE. Moldova este după Ucraina țara cea mai afectată de război. Războiul a destabilizat piața energetică și cu ea securitatea energetică a Moldovei”.

„Situația ne cere să acționăm cu urgență maximă și să găsim soluții alternative pentru a asigura stabilitatea țării și a trece cu bine de iarnă. Vrem să cumpărăm gaze din România și este nevoie ca acest lucru să fie posibil cât de curând. Acest lucru este critic pentru a ne asigura că oamenii noștri nu vor îngheța la iarnă. Pentru gaz plătim deja un preț dublu decât îl plătesc consumatorii din România”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: