Redactia.ro
Home » Știri » Mâine, mare sărbătoare! Cine sunt românii care se sărbătoresc pe 23 octombrie

Mâine, mare sărbătoare! Cine sunt românii care se sărbătoresc pe 23 octombrie

Sfântul Iacob

Pe data de 23 octombrie, în fiecare an, este mare sărbătoare pentru toți românii. Puțini știu cui trebuie să îi spună, de fapt, la mulți ani în această zi.

Cui trebuie să îi spunem „La mulți ani” pe 23 octombrie

În fiecare an, 23 octombrie este data la care trebuie să le urăm „La mulți ani” celor care poartă numele Sfântului Iacob, dar și derivate din acestea.

Astfel, ziua de 23 octombrie este una de mare sărbătoare, în care trebuie să îi cinstim pe cei care îi poartă numele Sfântului Iacob, ruda Domnului.

Acesta se numește așa pentru că era fratele Sfântului Iosif, cel ce era logodnicul Fecioarei Maria. Evreii au fost cei care l-au aruncat pe Sfânt de pe aripa bisericii unde predica despre Mântuitorul Iisus, iar atunci el a zis „Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac”. Unul dintre cei prezenți a luat un lemn și i-a sfârmat capul Sfântului, el primind cununa muceniciei.

Mesaje de „La mulți ani” pentru cei ce poartă numele Sfântului Iacob

De ziua ce-ți surâde-n prag Și-i porți frumosul nume, Eu îți doresc tot ce-i mai drag Și mai frumos pe lume.

Fie că Sfântul pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta. Îți urez La Mulți Ani, pentru că porți acest nume și fie că Sfântul pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

La Mulți Ani! Sfântul pe care îl reprezinți să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire.

Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. Din adâncul sufletului îți doresc că anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alina sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI!

Sfântul al cărui nume îl porți să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu ține. La Mulți Ani!

„Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.”

„La mulţi ani plini de fericire şi împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!”

„La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!”

„Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: