Redactia.ro
Home » Monden » Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au împlinit 25 de ani de căsătorie. Cuplul regal a sărbătorit Nunta de Argint în familie

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au împlinit 25 de ani de căsătorie. Cuplul regal a sărbătorit Nunta de Argint în familie

GALERIE FOTO (12) Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au împlinit 25 de ani de căsătorie

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au împlinit 25 de ani de căsătorie. Pe 21 septembrie, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au sărbătorit 25 de ani de căsătorie. Cuplul Regal a sărbătorit ziua în familie, alături de cei dragi.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au împlinit 25 de ani de căsătorie. Cuplul regal a sărbătorit Nunta de Argint în familie

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au împlinit 25 de ani de căsătorie. Aflați la Castelul Regal Săvârșin, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au sărbătorit 25 de ani de căsătorie. Cu această ocazie, Grădina Ascunsă din Parcul Regal a fost locul unde a fost organizată slujba de binecuvântare.

Aceasta a fost oficiată de ÎPS Timotei Arhiepiscopul Aradului, alături de consilierul cultural al Arhiepiscopului Aradului, pr.dr.Iustin Popovici și de parohul bisericii ortodoxe din Săvârșin, părintele Călin Mădăluță. Ceremonia a avut loc într-un cadru privat, de față fiind și Alteța Sa Regală Principesa Sofia și profesor doctor Dan Duda.

Povestea de dragoste dintre Principesa Margareta și Radu Duda

Principele Radu a fost în tinerețe actor, iar puțini știu cum a început povestea de dragoste dintre Principesa Margareta și el. Fiica cea mare a regelui Mihai a fost la un pas să se căsătorească cu Prințul Charles al Marii Britanii. Idila lor a început la două înmormântări. Prima oară s-au întâlnit în 1990, când fostul actor a participat la o acțiune caritabilă a fundației ce poartă numele principesei Margareta. “Însă, în acel moment, povestea de dragoste dintre cei doi părea imposibilă datorită barierei pe care o clădea identitatea Principesei”, a relatat România Liberă.

Cu toate astea, destinul i-a făcut să se întâlnească peste patru ani, pe 28 martie 1994, la Paris, la înmormântarea lui Eugen Ionescu, un dramaturg francez de origine română. “S-au despărţit şi au mers fiecare pe drumul său până când destinul avea să îi facă din nou să se întâlnească la înmormântarea lui Eugen Ionesco. Principele Radu a aflat de moartea lui Ionesco pe când se întorcea în România de la un festival de teatru din Africa. A decis să facă o escală la Paris şi să rămână câteva zile în oraş pentru a participa la funeralii. La înmormântare a participat şi Principesa Margareta alături de părinţii săi. În cadrul trist al evenimentului, a avut loc prima discuţie pe care tânărul actor a avut-o cu moştenitoarea tronului din România”, mai menționa ziarul.

Ulterior, cei doi s-au revăzut tot la o înmormântare, cea a lui Corneliu Coposu. După ce s-au cunoscut mai bine, Principesa Margareta si Radu Dadu au început o relație frumoasă. “După mai multe discuţii la telefon, cei doi au decis să se întâlnească pe 8 ianuarie la Londra, unde Principele Radu avea să o ceară în căsătorie. Cinau la celebrul restaurant Bertorelli de lângă Royal Opera House atunci când tânărul actor şi-a făcut curaj şi a cerut-o în căsătorie pe Principesa Margareta dăruindu-i un inel pe care îl avea ca moştenire de familie. De atunci nu s-au mai despărţit niciodată, i-au cerut permisiunea Regelui pentru a se căsători şi s-au logodit pe 10 iunie 1996, data aniversării căsătoriei Regelui şi Reginei”, se mai arată în publicația mai sus-menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: