Redactia.ro
Home » Știri » Mall din Capitală, terorizat de interlopi! Clienții plăteau taxă de protecție ca să ia masa în centrul comercial

Mall din Capitală, terorizat de interlopi! Clienții plăteau taxă de protecție ca să ia masa în centrul comercial

mall

Clienții centrului comercial ParkLake din Sectorul 3 al Capitalei au fost terorizați timp de mai multe luni de un clan de interlopi, care le solicita diferite sume de bani dacă aceștia doreau să ia masa la restaurantele din incinta centrului comercial.

Cei care stabileau legea în zona de food court din ParkLake era, se pare, o grupare de infractori, condusă, scrie Cancan, de Ștefy Chinezu, fiul temutului Chinezu Spoitoru.

Clienții ParkLake, terorizați de interlopi

Dincolo de faptul că cerea taxe de protecție clienților, gașca lui Ștefy Chinezu ar fi declanșat numeroase încăierări în respectivul mall.

În jur de 14-15 indivizi, abia trecuți de 18 ani, îl ajutau pe fiul de interlop să facă legea în mall. Aceștia și-ar fi găsit nașul, mai scriu cei de la cancan.ro! Un campion la kickboxing ar fi ajutat conducerea mall-ului să-i alunge pe răufăcători.

Este vorba despre Adrian Gagiu, dublul campion mondial la kickboxing. Acesta ar fi chemat întăriri, pentru a-i potoli pe interlopi. O înregistrare video, publicată pe cancan.ro, arată cele două tabere confruntându-se în fața mall-ului.

În prezent, ParkLake Shopping Center ar fi redevenit un loc sigur, potrivit sursei citate mai sus.

Ștefy Chinezu, fiul temutului Chinezu Spoitoru

Ștefy Chinezu ar fi ajuns și pe mâinile Justițiarului din Berceni, în vara acestui an, pe care l-a prezentat drept „mini-interlop la inceput de drum”.

Scene uluitoare au apărut în online, în toamna anului 2017, de la nunta la care celebrul Chinezu’, din Clanul Spoitorilor, tatăl lui Ștefy Chinezu, a fost naş! Nicolae Guţă s-a întrecut pe sine pentru a-i mulţumi pe cei prezenţi, între care reprezentanţi de frunte ai lumii interlope.

Mii de lei şi de euro s-au scurs în buzunarele cântăreţului de la Petre Geamănu’, zis ”Împăratul lumii”, Nicu Americanu’, Paul Nemuritoru’ sau Aurel Miliardaru’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: