Redactia.ro
Home » Știri » Mall-ul din Sibiu, evacuat. O persoană a simțit miros de gaz

Mall-ul din Sibiu, evacuat. O persoană a simțit miros de gaz

Mall-ul din Sibiu, evacuat. O persoană a simțit miros de gaz

Miercuri seara, mall-ul din Sibiu a fost evacuat, după ce o persoană a simțit miros de gaz. Cinci persoane au ajuns la spital.

Mall-ul din Sibiu, evacuat. O persoană a simțit miros de gaz

Mall-ul din Sibiu a fost inaugurat în urmă cu două săptămâni, însă nu avea autorizație de securitate la incendiu. O persoană a simțit miros de gaz, motiv pentru care a sunat la 112. Cinci persoane au fost transportate la spital după ce au acuzat amețeli și stări de vomă. Conform ISU Sibiu, cele cinci persoane au primit îngrijiri la fața locului, ultetior fiind transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Pompierii militari și specialiștii CBRN au rămas pentru a supraveghea zona.

În urma unui apel venit pe numărul de urgență 112, mall-ul a fost evacuat preventiv. Nu sunt semnalate victime. Situația este sub control. Momentan se evaluează situația de către echipajul specializat. Intervenția se află în dinamică”, a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

O valvă de dioxid de carbon s-a defectat

Reprezentanții mall-ului au transmis un mesaj pe Facebook în care anunță că s-a defectat o valvă de dioxid de carbon.

„Stimați clienți, vă cerem scuze pentru disconfortul creat în această seară (miercuri seara – n.r.). Din cauza unei defecțiuni minore a unei valve de CO2, am fost nevoiți să evacuăm centrul comercial pentru siguranța vizitatorilor şi colaboratorilor noştri. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au scris reprezentanții mall-ului.

În prima zi de la inaugurare, o conductă s-a spart și a inundat o farmacie, iar în a doua zi de la deschidere, mall-ul a fost amendat de către ISU Sibiu, pentru că nu are autorizație de securitate la incendiu.

Citeste si:Militarii români trimiși în Albania au reușit să scoată de sub dărămături două persoane decedate

Loading...