Redactia.ro
Home » Monden » Mama actorului Costel Băloiu, internată într-un azil al groazei. Ce spune „Pistruiatul” despre condițiile în care a găsit-o

Mama actorului Costel Băloiu, internată într-un azil al groazei. Ce spune „Pistruiatul” despre condițiile în care a găsit-o

GALERIE FOTO (2)

Cazurile din căminele groazei din toată țara au ajuns și la urechile lui Costel Băloiu, cel care a interpretat rolul băiatului din filmul „Pistruiatul”. Acesta a ținut să vorbească despre o situație pe care a trăit-o pe propria piele cu mama sa, în urmă cu câțiva ani. Iată ce i s-a întâmplat ființei care i-a dat viață, după ce a fost dusă într-un azil de bătrâni.

Din ce în ce mai multe azile de bătrâni au fost închise sau amendate din cauza neregulilor descoperite. Totuși, cele din Ilfov rămân în amintirea tuturor celor care au rămas profund șocați de ceea ce se întâmplă. Costel Băloiu a mărturisit că și mama sa a fost într-un astfel de azil, doar că în Argeș, de unde a scos-o mai mult moartă decât vie.

Costel Băloiu, despre experiența mamei sale în azilele groazei

„Pistruiatul” își începe povestea cu lacrimi în ochi și cu mult regret în suflet. Bărbatul care a fost simpatizat de o țară întreagă a trăit o adevărată dramă în momentul în care mama sa a ajuns într-un azil din cauza Alzheimerului și a demenței progresive cu care a fost diagnosticată.

Costel Băloiu susține că pe data de 7 august a fost în vizită la mama sa, a mâncat alături de ea și totul părea să fie în regulă, iar pe data de 28 august o asistentă din azil l-a contactat telefonic pentru a veni să își ia mama acasă, deoarece nu mai are mult de trăit.

„Mi-au coborât-o cu pătura pe scări, ca un cadavru după marginea drumului. Am băgat-o în mașina personală, în pijama. M-am dus direct cu ea la urgență, la București.

Când au văzut-o medicii de acolo mi-au spus: ați venit cu ea pe ultimii doi metri deshidratată și într-un hal de nu vreți să știți. Mi s-au dat înapoi medicamentele care trebuia să le ia pe trei luni de zile. Nu i-a dat nimeni un pahar cu apă sau să-i facă o perfuzie”, a declarat actorul, potrivit Antena 3.

Costel Băloiu, în rolul tânărului din „Pistruiatul”
Costel Băloiu, în rolul tânărului din „Pistruiatul”

Regretul cu care trăiește și în ziua de azi

Din păcate, mama actorului nu a mai putut fi salvată, starea sa de sănătate fiind foarte degradată din cauza lipsei de îngrijire pe care a dus-o. Din dorința de a-și face dreptate, Costel Băloiu a luat decizia de a face necropsia pentru a descoperi cauza exactă a decesului. Dosarul său se află în continuare fără un răspuns, fiind plimbat de la o instituție la alta.

„Eu nu cer o răzbunare că nu-mi stă în caracter și n-am făcut niciodată rău nimănui. Atât am vrut doar să știu și eu de ce a murit mama, care-i cauza. Să dureze un an de zile un certificat de la IML și nimeni să nu spună nimic. Am număr de dosar, am tot ce-mi trebuie. Nimeni nu vrea să spună absolut nimic. De asta sunt revoltat”, a spus „pistruiatul”, actorul Costel Băloiu la Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: