Redactia.ro
Home » Știri » Mama Alexandrei Măceşanu, durere fără sfârșit. Ce declarații a făcut când sentința lui Gheorghe Dincă a fost amânată

Mama Alexandrei Măceşanu, durere fără sfârșit. Ce declarații a făcut când sentința lui Gheorghe Dincă a fost amânată

Inquam Photos / Bogdan Danescu

Mama Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a făcut declarații în ziua când sentința suspectului principal în dosarul Caracal a fost amânată.

Mama Alexandrei Măceşanu, durere fără sfârșit. Ce declarații a făcut când sentința lui Gheorghe Dincă a fost amânată:

Mama Alexandrei Măceşanu o să aibă toată viața o durere care nu poate fi îndepărtată de nimeni și nimic. Și-a pierdut fiica, în vârstă de doar 15 ani, iar golul acesta din sufletul ei nu mai poate fi umplut.

Ieri, sentința în dosarul Caracal a fost amânată. Gheorghe Dincă e principalul inculpat în acest dosar, acuzat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Bărbatul de 69 de ani este acuzat, de fapt, de comiterea mai multor infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat, profanarea de cadavre. El se află în acest moment în Penitenciarul Craiova.

Într-un interviu pentru Gândul, Gheorghe Dincă neagă că ar fi ucis-o pe Alexandra Măceşanu și vorbeşte despre presupuse torturi la care ar fi fost supus pentru a recunoaște atât uciderea Alexandrei Măceșanu, cât pe cea a Luizei Melencu. În momentul de față, e anchetă la penitenciar în urma interviului dat de Dincă.

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei Măceşanu, a declarat că încă speră că adolescentele sunt în viață.

„Aceste fete trăiesc. Dincă nu le-a ucis în curtea lui. Sunt luate, dar nu spune cu adevărat de cine sunt luate fetele acestea.  Nu spune adevărul. Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi în care a răpit-o pe Alexandra. Probabil că o să îi dea pedeapsa maximă, de 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic această pedeapsă. El poate să putreazească în închisoare, atâta timp cât nu ştim cu adevărat ceea ce s-a întâmplat cu copilul nostru şi ce a făcut cu adevărat cu această fată, unde este şi ce s-a întâmplat cu adevărat”, a declarat mama Alexandrei Măceşanu, în exclusivitate la Antena 3, în emisiunea Exces de putere.

Inquam Photos / Bogdan Danescu
Foto: colaj captură video + Inquam Photos / Bogdan Danescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: