Redactia.ro
Home » Știri » Mama Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Toată viața și-a dedicat-o oamenilor bolnavi însă puțini știu ce meserie grea a avut Lucia Esca

Mama Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Toată viața și-a dedicat-o oamenilor bolnavi însă puțini știu ce meserie grea a avut Lucia Esca

GALERIE FOTO (2) Andreea Esca

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, a fost copleșită de emoții în ziua de vineri, când mama ei, Lucia Esca, a împlinit 83 de ani. Întreaga familie a fost alături de sărbătorită, pregătindu-i o surpriză de neuitat. Andreea Esca, împreună cu soțul său și copiii lor, Alexia și Aris Eram, au organizat o zi specială pentru Lucia Esca, marcând evenimentul cu momente pline de căldură și iubire.

O surpriză de neuitat pentru mama Andreei Esca

Andreea Esca, cunoscută pentru pasiunea și dedicarea sa în tot ceea ce face, a dorit să-i ofere mamei sale o zi de naștere deosebită. Cu această ocazie, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, însoțit de fotografii pline de amintiri dragi.

„La mulți ani, Mama! Am ales prima fotografie cu tine de pe vremea cand erai la Școala Sanitară, pentru că mi-am amintit că prima cursă Race for the Cure, organizată de @fundatia_renasterea la București, în 2015, a căzut chiar de ziua ta. Și mi s-a părut emoționant, având în vedere că aproape toată viața ți-ai petrecut-o având grijă de bolnavi de cancer.

Să știi că acum cursa va avea loc mâine și fac tot ce pot ca să vină multă lume și cu ajutorul acestor oameni să salvăm vieți! Știu sigur că asta te va face atât de fericită! Pentru că de fiecare dată când am întâlnit un supraviețuitor de cancer, care ți-a fost pacient, mi-a vorbit despre tine, ca despre cel mai minunat OM!”, a transmis Andreea Esca, pe Instagram.

Ce mesaj a transmis Andreea Esca pentru mama sa. Sursă foto: Facebook
Ce mesaj a transmis Andreea Esca pentru mama sa. Sursă foto: Facebook

Ce meserie grea a avut mama Andreei Esca

Lucia Esca a fost asistentă medicală la Institutul Oncologic, unde a lucrat cu multă dăruire și iubire față de pacienții săi. Aceasta a fost mereu alături de oameni aflați în suferință, oferindu-le sprijinul necesar în momentele dificile. Andreea Esca a crescut admirând dedicarea și bunătatea mamei sale, preluând de la ea cele mai importante valori: empatia și dedicarea în tot ceea ce face.

Pentru a marca această zi specială, Andreea Esca și familia sa au pregătit un tort delicios și au mers acasă la mama ei pentru a-i sărbători ziua de naștere. Întâlnirea a fost una plină de emoții și bucurie, iar momentele petrecute împreună au fost imortalizate în fotografii pe care Andreea le-a împărtășit cu fanii săi.

Mama Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Sursă foto: Instagram
Mama Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Sursă foto: Instagram

Andreea Esca, inspirată de exemplul mamei sale, continuă să promoveze valori de empatie și sprijin comunitar prin implicarea sa în diverse proiecte sociale. Prin inițiativele sale, ea își propune să aducă un impact pozitiv în societate, așa cum a făcut și mama sa înaintea ei.

Andreea Esca și familia sa au reușit să facă din ziua de naștere a Luciei Esca un moment special, plin de emoție și bucurie. Prin gesturile lor, au arătat încă o dată cât de importantă este familia și cât de mult contează să fim alături de cei dragi în momentele speciale. Lucia Esca, prin viața și cariera sa, rămâne un exemplu de dăruire și empatie, inspirându-i pe cei din jurul său să facă la fel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: