Redactia.ro
Home » Știri » Mama din Brașov a făcut primele declarații după moartea copilului ei. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă și-a iubit vreodată fiul

Mama din Brașov a făcut primele declarații după moartea copilului ei. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă și-a iubit vreodată fiul

Mama din Brașov a făcut primele declarații după moartea copilului ei. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă și-a iubit vreodată fiul

Mama din Brașov a făcut primele declarații după moartea copilului ei, care ar fi fost ucis de concubin, așa cum cred anchetatorii. Iată ce a răspuns femeia când a fost întrebată dacă și-a iubit vreodată fiul și alte detalii nou apărute în acest caz.

Mama din Brașov a făcut primele declarații după moartea copilului ei. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă și-a iubit vreodată fiul

După ce i-a luat apărarea concubinului ei, acuzat că i-ar fi bătut și înfometat copilașul, mama băiețelului a făcut declarații.

Femeia a fost întrebată dacă și-a iubit vreodată fiul.

Reporter: Tu ţi-ai iubit copilul vreodată? 

Mama: Da! 

Reporter: Ţi l-ai dorit pe Dominic? 

Mama: Da! Da!

Copilul femeii a decedat duminică spre luni noaptea, având urme de violenţă pe corp.

„La data de 3 iulie 2023, în jurul orei 04.00, Secţia 3 Poliţie Braşov a fost sesizată cu privire la faptul că un copil, în vârstă de 1 an şi 10 luni, a decedat în condiţii care urmează a fi stabilite ulterior, în urma cercetărilor care sunt în curs de desfăşurare”, preciza IPJ Braşov.

Se pare că mama lui l-ar fi neglijat încă de la naștere. Nu îl hrănea corespunzător și îl lăsa zile întregi în grija altor persoane, a relatat Antena 3 CNN.

Mesajul postat de mamă acum cinci luni

În urmă cu cinci luni, mama băiețelului scris într-un grup al persoanelor care suferă de ADHD, pe rețelele sociale, că, în copilărie, a fost diagnosticată cu deficit de atenție și că, deși pare normală, simte că acționează greșit. Mai mult decât atât, susținea că este lipsită de iubire și caută o persoană care ar putea să o înțeleagă. Pe atunci s-ar fi aflat în Londra cu tatăl biologic al băiatului. Luna trecută, actualul iubit i-ar fi sucit mințile și ar fi convins-o să se mute cu el la Brașov, potrivit observatornews.ro.

Procurorii au cerut judecătorilor să o trimită pe mama bebelușului după gratii pentru următoarele 30 de zile. Tot după gratii, pentru 30 de zile, este și concubinul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: