Redactia.ro
Home » Știri » Mama din Timișoara și cei doi copii ar fi ajuns la grădiniță. Ce a determinat-o pe femeie să recurgă la gestul necugetat

Mama din Timișoara și cei doi copii ar fi ajuns la grădiniță. Ce a determinat-o pe femeie să recurgă la gestul necugetat

Mama din Timișoara și cei doi copii ar fi ajuns la grădiniță

Mama din Timișoara și cei doi copii ar fi ajuns la grădiniță. Femeie care s-a aruncat de pe un bloc un 10 etaje, din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai ei, a șocat o țară întreagă. Noi informații ies la iveală despre ultimele momente pe care tânăra mamă le-a făcut înainte să își pună capăt zilelor.

Mama din Timișoara și cei doi copii ar fi ajuns la grădiniță. Ce a determinat-o pe femeie să recurgă la gestul necugetat

O mamă din Timișoara și-a luat cei doi copii în brațe și s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje din Timișoara. În vârstă de 33 de ani, Iulia era divorțată de doi ani, dar urma să se recăsătorească cu tatăl celor doi copii. Fosta și cea care urma să îi devină din nou soacră a declarat că nu aveau o relație apropiată, dar în ultima vreme tânăra i-a spus problemele cu care se confruntă.

Cu toate că era într-o relație cu un alt bărbat, tânăra mamică a mers acasă la soacra ei și i-a spus că se simte amenințată de iubitul ei. Ulterior, aceasta a decis să se recăsătorească cu fostul soț. ”A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi”, a declarat femeia.

Soacra Iuliei a declarat pentru Acces Direct că ea, fiul de trei ani și fetița de șase ani au ajuns în fața grădiniței marți dimineață, înainte să se producă tragedia. Mai mult, directoarea grădiniței susține că i-a văzut pe cei trei, pe geam. Cu toate astea, nimeni nu știe ce a determinat-o pe Iulia să părăsească grădinița și să urce la volanul mașinii cumnatei sale. Tânăra s-a urcat în mașină și a mers la blocul de 10 etaje. Cel mai probabil, mama din Timișoara ar fi primit un telefon devastator. Soacra acesteia este de părere că vinovat pentru această tragedie este chiar fostul iubit al acesteia, care o amenința.

”O teroriza foarte mult, ea voia să scape, să vină înapoi, la noi. Nu a mai apucat să-mi povestească. Ea a pornit spre grădiniță, să-i ducă la grădiniță, nicidecum să se omoare. Ea a fost foarte închisă cu această relație. A fost ceva foarte grav de ea a venit să-mi povestească mie. Cred că nu mai putea. A ajuns la grădiniță, a văzut-o directoarea pe geam”, a povestit femeia.

Prietenii Iuliei sunt în stare de șoc

Nimeni nu înțelege de mama de 33 de ani a recurs la acest gest îngrozitor. Cei care au cunoscut-o cu șocați după ce au aflat că aceasta s-a aruncat de pe un bloc împreună cu cei doi copii pe care îi avea. Pe contul de socializare al tinerei sunt zeci de mesaje de regret, si nimănui nu îi vine să creadă că Iulia și-a pus capăt zilelor, dar să le ia viața și copiilor ei. Una dintre prietenele acesteia susține că ea ar fi trebuit să meargă peste câteva luni la ea în concendiu.

”Veți rămâne mereu in inimile noastre. Nu vă vom uita niciodată îngerașii noștri 🖤🖤🖤🖤🖤🖤Mi-ai spus asta vară când ai fost la noi că veți veni la noi în concediu. Acum v-ați transformat în îngerași toți trei. Mi-ai promis că dacă mai fac o fetiță Yolanda mi-o botezi tu și voi ce ați făcut acum. Nu pot sa cred, o pierdere foarte mare”, a scris prietena Iuliei pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: