Redactia.ro
Home » Monden » Mama Elodiei Ghinescu face dezvăluiri dureroase la 14 ani de la moartea fiicei sale! Ce s-a întâmplat când l-a cunoscut pe Cristian Cioacă

Mama Elodiei Ghinescu face dezvăluiri dureroase la 14 ani de la moartea fiicei sale! Ce s-a întâmplat când l-a cunoscut pe Cristian Cioacă

GALERIE FOTO (2) Mama Elodiei Ghinescu face dezvăluiri dureroase la 14 ani de la moartea fiicei sale!Ce s-a întâmplat când l-a cunoscut pe Cristian Cioacă

Mama Elodiei Ghinescu face dezvăluiri dureroase la 14 ani de la moartea fiicei sale! Femeia continuă să-l învinovățească pe fostul ginere pentru moartea acesteia. 

Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri dureroase la 14 ani de la moartea fiicei sale

La 14 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, mama acesteia, Emilia Ghinescu, face declarații cutremurătoare despre Cristian Cioacă. Femeia continuă să-l învinovățească pe fostul ginere pentru moartea fiicei sale.

Emilia Ghinescu a vorbit despre momentul când fiica ei, Elodia Ghinescu, i l-a prezentat pe cel care avea să-i devină soț, Cristian Cioacă. Îndurerată, femeia îi aduce din nou acuzații grave celui care i-ar fi ucis fata. Femeia suferă și acum din cauza dispariției fiicei ei și susține că a avut o strângere de inimă încă din prima clipă în care l-a cunoscut pe Cioacă.

Mama Elodiei spune că i-a atras atenția și avocatei asupra unui aspect problematic pe care l-a observat la cel care urma să-i fie soț.

”Numai eu știu ce simt și cât plâng noapte de noapte de când fiica mea nu mai este. Seara este jale, seară de seară mă gândesc la ea. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte”, a mărturisit Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, pentru Impact.

Mai mult, Emilia Ghinescu a dezvăluit că și după atâția ani plânge gândindu-se la fiica ei. Totodată, femeia consideră în continuare că Cioacă i-a ucis fata.

Mama Elodiei Ghinescu face dezvăluiri dureroase la 14 ani de la moartea fiicei sale!Ce s-a întâmplat când l-a cunoscut pe Cristian Cioacă

”Ce să știu despre Elodia? Nimic! Nu mai există nimic de la ea. Vă rog să îl întrebați pe Cioacă, la penitenciar, unde este fiica mea. Ce a făcut cu cadavrul ei? Mă înțeapă inima numai când mă gândesc la ea. Cioacă este criminalul, el este vinovatul. Nu mai vreau să răscolesc unele lucruri din trecut că și așa sunt distrusă sufletește. M-am obișnuit cu ideea, asta este. Am momente când plâng continuu, singură, după care îmi șterg lacrima și merg mai departe. Cioacă este criminalul a făcut asta sub influența familiei sale”, a mai mărturisit Emilia Ghinescu.

Fiul Elodiei vrea să-și schimbe numele

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în anul 2014. Trupul avocatei avocatei Elodia Ghinescu nu a fost găsit nici acum, fiind una dintre puținele condamnări definitive fără identificarea unui cadavru. Bărbatul nu și-a recunoscut fapta și a afirmat în fața magistraților că soția lui ar fi fugit cu amantul, un ofițer SPP.

În prezent, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, Patrick, trăiește alături de sora tatălui său. Acesta nu ține legătura cu familia avocatei și a cerut schimbarea numelui de familie. Copilul de 15 ani vrea să renunțe la numele de familie ale tatălui și mamei lui și să poarte unul care să nu fie asociat cu întregul caz halucinant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: