Redactia.ro
Home » Știri » Mama fetei ucise și ascunse în lada unei canapele a fost săltată de mascați când a ajuns în vama Nădlac. Prima declarație pe care a oferit-o poliștilor

Mama fetei ucise și ascunse în lada unei canapele a fost săltată de mascați când a ajuns în vama Nădlac. Prima declarație pe care a oferit-o poliștilor

fetita ucisa

Mama copilei ucise și ascunde în lada unei canapele în sectorul 4 din Capitală a ajuns în România pentru a oferi declarații și a fi interogată de către oamenii legii. Ajunsă în România din Spania, țara în care lucra, ea le-a mărturisit reporterilor faptul că cel care i-ar fi curmat zilele copilei de 12 ani ar fi fost chiar bărbatul cui care femeia avea o relație de o bună perioadă de timp. Odată ce a ajuns pe teritoriul României, femeia a fost ridicată de către mascați și condusă la secție pentru a vorbi despre cele petrecute.

Ce a declarat mama fetiței ucise și ascunse în lada unei canapele dintr-un apartament din Sectorul 4

Interesant este faptul că statutul femeii s-a schimbat. Dacă înainte era considerată suspectă în dosar, acum ea este considerată martor. „Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată. Eu sunt nevinovată, îmi pot face toate testele!”, a declarat femeia, la revenirea în țară.

Mama copilei declară că este complet nevinovată, însă afirmă că nu se poate spune același lucru și despre concubinul ei. „Ultima oară când am fost cu mama la muncă el a rămas cu fata singur și a zis că o duce acasă, și bagajele când am ajuns de la muncă, pe la 1:00-2:00 erau tot acasă”, a povestit mama copilei.

Surse din anchetă afirmă că mama le-a spus polițiștilor spanioli că știa că concubinul acesteia a omorât-o pe fetiță în luna aprilie, înainte ca ei să plece ei în Spania, dar ca nu l-a denunțat pentru că îl iubește mult prea mult pentru a-l denunța. Doar că, la declarația oficială prin comisie rogatorie a spus că ea, de fapt, nu știe ce s-a petrecut.

Pe de altă parte, Tribunalul București a emis mandat de arestare în lipsă pe numele concubinului femeii, iar acesta este căutat de oamenii legii pentru a suporta consecințele faptelor sale, dacă se dovedește că el a comis teribila faptă.

Femeia este considerată martor în dosarul uciderii fiicei sale

Femeia, reținută inițial de spanioli, este acum martor în cazul crimei care a șocat o țară întreagă. Ea va fi audiată din nou de procurori iar după mărturia ei anchetatorii vor decide dacă va rămâne martor în continuare sau dacă va fi pusă sub acuzare pentru uciderea fiicei sale.

De câte ori Simona şi Marcel, concubinul acesteia, veneau în ţară, Anamaria îşi vizita mama. Aşa s-a întâmplat şi în preajma sărbătorilor de Paşte. Fetiţa a plecat cu mama ei şi cu Marcel, iar de atunci nimeni nu le-a mai văzut, a relatat Antena 3 CNN. Conform informațiilor anchetatorilor, se pare că fetița a fost ucisă cu mai bine de trei săptămâni înainte să fie găsită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: