Redactia.ro
Home » Știri » Mama gemenilor decedați ar putea fi decăzută din drepturile părintești. DGASPC Prahova a solicitat acest lucru

Mama gemenilor decedați ar putea fi decăzută din drepturile părintești. DGASPC Prahova a solicitat acest lucru

Mama gemenilor

Andreea, mama celor doi gemeni din Ploiești care au murit după ce au căzut de la etajul zece, ar putea rămâne fără drepturi părintești. DGASPC Prahova a mers în instanță și a cerut să nu mai aibă dreptul de a-și crește și al treilea copil, în urma tragediei.

Mama gemenilor decedați ar putea fi decăzută din drepturile părintești. DGASPC Prahova a solicitat acest lucru

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova a depus un dosar la Judecătoria Ploiești prin care a solicita ca mama gemenilor decedați să nu-și mai poată crește unicul fiu care i-a mai rămas în viaț. Mai exact, fiul în vârstă de cinci ani.

Fiul femeii se află acum la tatăl său și la familia acestuia. Micuțul este cel care apare și în live-ul mamei sale, de pe Tik-Tok, când aceasta îi cerea o țigară.

Mama gemenilor decedați are un nou cont de Tik-Tok

Mama celor doi gemeni cu vârste de doar doi ani are deschis un nou cont de facebook. Asta după ce și-a înmormântat copiii, de curând. Pe Tik-Tok, ea se apără în fața ”haterilor”, care o acuză de lipsă de responsabilitate față de cei doi copii morți. De altfel, femeia își alină durerea prin ascultarea de manele.

”Îmi este doar de voi, copiii mei. Vina mea a fost că nu am fost atentă la voi, dar nu eu v-am omorât, nu eu v-am aruncat pe geam. Stați în banca voastră, nu mai criticați, că eu știu mai bine ce este. Nu mi-am omorât eu copiii. Sunt copiii mei, îi iubesc și sufăr enorm după ei”, a spus mama gemenilor pe Tik-Tok.

De asemenea, femeia cred că prietena ei i-a aruncat copiii de pe geam, deoarece se afla în cameră cu cei mici: ”Am făcut un live, dar nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live . Copiii erau singuri în cameră. Când a venit poliția, m-a trimis în camera lor și ce văd: ditamai salteaua, care nu puteam s-o ridic singură, dată jos de pe pat. Doar doi bărbați o ridicau. Că era saltea veche. Şi unde era salteaua? Era dată jos din pat. Cum puteau copiii ăstia să mute salteaua? N-aveau cum, asta nu-mi iese din cap, n-aveau cum”, a spus Andreea pentru Observator.

Alina, prietena ei, însă, se apără și spune că unul dintre cei doi gemeni a dat salteaua la o parte, iar mai apoi s-a produs tragedia.

”Băiatul cel mare a tras salteaua şi masa şi, din păcate, copiii s-au suit de pe saltea pe masă. Au stat la geam vreo 5 minute. S-au jucat. Din păcate, fata a căzut prima. Pe urmă băiatul. Ea a luat copiii, i-a bagat în cameră, pentru că nu putea femeia să facă live din cauza copiilor”, a declarat și prietena mamei gemenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: