Redactia.ro
Home » Știri » Mama gemenilor decedați cântă manele pe Tik-Tok, după ce și-a înmormântat copiii. Ce spune despre noaptea tragediei

Mama gemenilor decedați cântă manele pe Tik-Tok, după ce și-a înmormântat copiii. Ce spune despre noaptea tragediei

GALERIE FOTO (3)

Mama gemenilor din Ploiești care au murit după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc, șochează din nou! Deși și-a înmormântat copiii în urmă cu câteva zile, femeia și-a deschis un nou cont de Tik-Tok, după ce i-a fost închis cel anterior. Ea fredonează manele și îi critică pe cei care o acuză că gemenii au pierit din cauza sa.

Mama gemenilor decedați cântă manele pe Tik-Tok, după ce și-a înmormântat copiii. Ce spune despre noaptea tragediei

Pe noul ei cont de Tik-Tok, aranjată, făcând cu ochiul și ascultând manele, mama gemenilor decedați se apără că ar fi vinovată de moartea celor doi copii, pe care i-a înmormântat în urmă cu câteva zile. Femeia, însă, recunoaște că nu le-a acordat atenția necesară și și-a exprimat dorul față de cei mici.

„Îmi este doar de voi, copiii mei. Vina mea a fost că nu am fost atentă la voi, dar nu eu v-am omorât, nu eu v-am aruncat pe geam”este descrierea videoclipului de pe Tik-Tok postat în urmă cu circa trei ore.

 

Pentru că primea prea multte critici, Andreea și-a dezactivat secțiunea de comentarii „Stați în banca voastră, nu mai criticați, că eu știu mai bine ce este. Nu mi-am omorât eu copiii. Sunt copiii mei, îi iubesc și sufăr enorm după ei”a mai scris femeia pe TikTok.

Mama gemenilor o acuză pe prietena ei că i-ar fi ucis gemenii

În momentul de față, încă este în desfășurare o anchetă despre cum au murit cei doi gemeni. Reamintim că totul a avut loc miercuri, în jurul orei 20:30. În timp ce mama lor făcea live pe Tik-Tok, asculta manele și îi spunea fiului ei de cinci ani să-i dea o țigară, cei doi gemeni în vârstă de doi ani se aflau nesupravegheați la balcon, acolo urcându-se pe o masă și căzând de la etajul zece. O femeie din fața blocului, i-a observat căzând și a alertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat oameni ai legii și medici. Nu au reușit să-i mai salveze pe copii, iar în timp ce în fața blocului avea loc intervenția autorităților, Andreea habar nu avea ce se întâmplă. La un moment dat, în timpul live-ului de pe Tik-Tok, se vede cum femeia aude bătăi în ușă și a oprit filmarea, potrivit Capital.

Când a primit vestea tragică, Andreea nu ar fi arătat surprindere, spun medicii. Au dus-o câteva la Psihiatrie, dar au externat-o. Ulterior, vărul Andreei a spus la TV că prietena ei se afla pe lângă gemeni în momentul când au căzut și că, de fapt, aceasta i-ar fi aruncat, mai ales că se droga.

„Ea era într-o cameră cu băiatul de cinci ani, care făcuse o criză și l-a culcat. Și Alina era cu copiii în cealaltă cameră, nu era masă sau scaune lângă geam. Ea crede că Alina i-a aruncat copiii pe geam. Fata asta se droghează. Fata asta are doi copii, și-a părăsit copiii și s-a dus pe centură. I-a fost milă Andreei de ea și de aceea s-a dus să stea cu ea. Verișoara mea nu se droghează. Andreea a lăsat-o să îi adoarmă, să îi legene pe genunchi. Când a venit Poliția, au luat-o în cătușe, i-au dat drumul și i-au spus să nu părăsească orașul”, a spus vărul Andreei la un post TV.

Prietena Andreei, însă, se apără. „Eu nu sunt de vină. E vina ei pentru că ea a lăsat muzica tare pentru că suferea. Ea când a auzit că gemenii ei au căzut nu a avut nimic, eu am leșinat”, a spus prietena mamei, oamenilor legii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: