Redactia.ro
Home » Știri » Mama copiilor căzuți de la etajul 10, postări șocante înainte de tragedie. Ce distribuia extrem de des

Mama copiilor căzuți de la etajul 10, postări șocante înainte de tragedie. Ce distribuia extrem de des

Tragedia de la Ploiești a zguduit toată România. Doi gemeni, de doar 2 ani și 3 luni, au murit după ce au căzut de la etajul 10, fiind lăsați nesupravegheați, în timp ce mama lor se afla live pe Facebook. Imediat după ce a auzit ce s-a întâmplat, femeia a intrat în şoc şi a ajuns internată la Psihiatrie. La fel de șocant este și ce distribuia femeia pe pagina de socializare.

Mama copiilor căzuți de la etajul 10 a distribuit masiv, de-a lungul timpului, nenorociri cu și despre copii. Cel mai probabil, făcea acest lucru fără să își imagineze, vreo clipă, că ai săi copii vor fi și ei subiectul unor astfel de știri.

Mama copiilor căzuți de la etajul 10 din Ploiești, postări șocante

Andreea, mama copiilor căzuți de la etajul 10 din Ploiești, publica obsesiv pe pagina ei de Facebook articole de presă care aveau în prim-plan copii și tineri cu o soartă cumplită sau cu un sfârșit tragic.

De la dispariții, răpiri și abuzuri, până la accidente șocante, toate acestea erau postări obișnuite pe peretele de Facebook al Andreei, mama copiilor căzuți de la etajul 10. Chiar și internauții au comentat acest fapt.

„Ce de știri mai postai….. Postează si de tine acum…. Haimana urduroasă!…. ”, „Iti ardea de altceva tie de copii tai nu ai avut grija”, „Uitandu-ma pe fb ei…am impresia ca, ia aruncat ea pe copilasi…Doar stiri cu nenorociri si crime publica… ”, sunt doar câteva dintre comentariile legate de acest aspect.

Gemenii ar fi căzut de la etaj când mama lor era live pe Facebook

În imaginile transmise pe Facebook de mama celor doi frați, care au murit după ce au căzut de la etajul zece, apare femeia, alături de fiul său cel mare, în vârstă de cinci ani.

Timp de trei minute şi jumătate femeia transmite live pe reţeaua de socializare. Alături de fiul său, ea ascultă manele, iar la un moment dat îşi aprinde o ţigară. Transmisia se încheie brusc, atunci când se aud bătăi insistente în uşă și femeia se aude cum spune: „Ia vezi, Alino, cine e? Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla?”.

Din primele cercetări trebuie să se stabilească dacă transmisia avea loc chiar în momentul în care copiii cădeau de la etajul 10. Aceleaşi surse au declarat că, în acest moment, nu există suspiciunea că cei doi fraţi ar fi fost împinşi să cadă de la etaj.

Ce a postat tatăl copiilor căzuți de la etajul 10 după tragedie

La câteva ore după ce a avut loc tragedia, tatăl copiilor căzuți de la etajul 10 din Ploiești a postat pe rețelele de socializare un video cu ai săi copii. Bărbatul a lăsat și un comentariu la imaginile în care apăreau gemenii.

“Dumnezeu să ierte pe copiii mei, scrie bărbatul.”, a scris tatăl copiilor.
“Copiii tai la 2 ani nu au avut pacate mai bine ai spune Dumnezeu sa o ierte pe mama lor care nu a fost in stare da aibe grija de ei. Copilaşi tai acum sunt ingerasi Dumnezeu sa-i aibe in pază. Sincere Condoleanţe mi sa rupt inima in bucati cand am vazut stirea”, comenteaza un internaut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: