Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Ce le-a spus polițiștilor mama celor doi gemeni care au căzut de la etajul 10

Incredibil! Ce le-a spus polițiștilor mama celor doi gemeni care au căzut de la etajul 10

Noi detalii ies la iveală în cazul gemenilor din Ploiești, care au decedat după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc. Mama lor, Andreea, a fost externată de la Psihiatrie, iar vărul femeii a făcut dezvăluiri despre cum a avut loc tragedia care a șocat o țară întreagă.

Incredibil! Ce le-a spus polițiștilor mama celor doi gemeni care au căzut de la etajul 10

Andreea, mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul zece, a fost externată de la Psihiatrie. Un văr de-al ei a ajutat-o să vină acasă, iar acum s-ar afla sub efectul sedativelor. În cadrul unei emisiuni TV, Marian, vărul femeii a spus cum a avut loc tragedia.

În momentul când cei doi gemeni de doi ani au căzut de la geam, Andreea, mama lor s-ar fi aflat într-o altă camera unde încerca să-și adoarmă un al băiat, de cinci ani. Gemenii ar fi fost într-o altă cameră, cu prietena mamei lor, Alina. Despre aceasta, Andreea a spus polițiștilor că i-a aruncat gemenii de la etajul zece, deoarece nu era nicio masă în dormitor. De asemenea, Andreea o acuză pe Alina că se droghează și că chiar ar fi fost în stare să-și abandoneze copiii, pentru a practica prostituția. Marian a mai spus că verișoara sa nu se droga asemeni prietenei sale.

„Ea era într-o cameră cu băiatul de cinci ani, care făcuse o criză și l-a culcat. Și Alina era cu copiii în cealaltă cameră, nu era masă sau scaune lângă geam. Ea crede că Alina i-a aruncat copiii pe geam. Fata asta se droghează. Fata asta are doi copii, și-a părăsit copiii și s-a dus pe centură. I-a fost milă Andreei de ea și de aceea s-a dus să stea cu ea. Verișoara mea nu se droghează. Andreea a lăsat-o să îi adoarmă, să îi legene pe genunchi. Când a venit Poliția, au luat-o în cătușe, i-au dat drumul și i-au spus să nu părăsească orașul”, a spus Marian într-o emisiune TV.

Ce spune Alina, prietena mamei gemenilor decedați

În schimb, Alina, prietena mamei, se apără. O acuză de vină pe Andreea, pentru că ar fi lăsat muzica tare. De altfel, Alina a precizat că mama nu a fost la fel de afectată ca ea atunci când a auzit că cei doi copii au căzut de la etajul zece și s-au stins din viață.

„Eu nu sunt de vină. E vina ei pentru că ea a lăsat muzica tare pentru că suferea. Ea când a auzit că gemenii ei au căzut nu a avut nimic, eu am leșinat”, a spus prietena mamei, oamenilor legii.

Totul s-a întâmplat miercuri seară în jurul orei 20:30. Mama gemenilor se afla live, pe facebook, atunci când gemenii ei au căzut în gol și au murit. Femeia asculta manele și i-a cerut fiului ei de cinci ani să-i dea o țigară. Era mutată de două zile cu chirie, împreună cu prietena sa și iubitul ei. Bărbatul nu era acasă în momentul întâmplării. La un moment, în live se aude cum în ușa femei se aud bătăi. Erau oamenii legii care au informat-o asupra decesului. La fața locului s-au deplasat și medicii care au rămas șocați de faptul că mama nu părea afectată. Mai multe detalii pe Adevărul.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: