Redactia.ro
Home » Monden » Mama Geta a izbucnit în hohote de plâns, chiar înainte să devină din nou soacră. Sora lui Culiță, emoționată și ea până la lacrimi: „Am plecat de acasă…”

Mama Geta a izbucnit în hohote de plâns, chiar înainte să devină din nou soacră. Sora lui Culiță, emoționată și ea până la lacrimi: „Am plecat de acasă…”

Mama Geta a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut-o pe fiica ei mai mică, Geta, că plânge! Sora cea mică a lui Culiță Sterp se pregătește să devină mireasă și să plece din casa părintească.

Geta Sterp urmează să devină mireasă

Mama Geta urmează să devină, din nou, soacră mică. Geta Sterp va îmbrăca rochia de mireasă zilele următoare și va spune cel mai frumos DA din viața ei, alături de Sebastian. Vor fi momente emoționante pentru familia Sterp și deja au început să curgă lacrimi amare. Geta a făcut un vlog, poate ultimul de la oi. Este cunoscut deja faptul că tânăra este foarte modestă, simplă și preferă să le arate oamenilor cum este ea. Astfel, sora cea mică a lui Culiță Sterp s-a filmat în timp ce plimba oile familiei ei, poate pentru ultima dată. Asta pentru că Getuța o să plece de la casa părintească, când o să devină soția lui Sebastian.

„Am emoții și îmi vine să plâng, nu știu câți dintre voi înțelegeți treaba asta. Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține. Am plecat de acasă și merg în calea oilor și venind așa pe drum m-a luat melancolia. Nu știu câți dintre voi înțelegeți, după cum spuneam, mai este foarte puțin timp și mă căsătoresc și sunt foarte fericită din acest motiv și știu că o să înceapă o nouă etapă din viața mea, dar m-au luat toate stările și m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin calea oilor și când trăiesc astfel de momente. Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit. Dacă mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri, cu toate că mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, așa că am un nod în gât când mă gândesc că asta poate fi ultima data când vin să cobor oile de la munte”, a povestit Geta Sterp, într-un vlog.

 

Mama Geta a izbucnit în lacrimi

Când a văzut vlogul, Mama Geta a izbucnit în hohote de plâns. Asta pentru că o să-i simtă lipsa fiicei ei mai mici, care era non-stop lângă ea. Cele două au o relație specială, lucru care s-a văzut de nenumărate ori. Geta a ținut să surprindă reacția mamei ei, atunci când a văzut vlog-ul de la oi. Mama fraților Sterp a început să plângă de emoții, dar și pentru faptul că fiica ei cea mică se va muta cu soțul ei și va pleca de la casa părintească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini