Redactia.ro
Home » Monden » Mama Geta, dezvăluiri inedite despre partenera fostului ei soț: „Nu a avut curajul să o aducă la botez”

Mama Geta, dezvăluiri inedite despre partenera fostului ei soț: „Nu a avut curajul să o aducă la botez”

Mama Geta, dezvăluiri inedite despre partenera fostului ei soț

Mama Geta, dezvăluiri inedite despre partenera fostului ei soț. Mama lui Culiță Sterp s-a chinuit ani întregi pentru a-și crește cei patru copii. După ce tatăl copiilor a decis să plece, Mama Geta și-a însusit atât rolul de mamă, cât și de tată. Ce spune mama fraților Sterp despre partenera fostului ei soț.

Mama Geta, dezvăluiri inedite despre partenera fostului ei soț: „Nu a avut curajul să o aducă la botez”

Mama Geta nu mai are nevoie de nicio prezentare. Energia și spiritul său pozitiv îi determină pe cei care o cunosc să o simpatizeze imediat. Mama fraților Sterp nu a avut o viață tocmai liniștită. Mama Geta a muncit foarte mult pentru a-și îngriji cei patru copii, Culiță, Ileana, Iancu și Geta. După ce soțul ei a decis să plece, Mama Geta și-a crescut copiii singură. Cu toate astea, și-a găsit mereu puterea să zâmbească și să meargă mai departe, iar totul, de dragul copiilor ei. În urmă cu câteva zile, de 8 martie, Mama Geta a petrecut alături de fiicele ei și Culiță Sterp. Aceasta a avut o intervenție video în emisiunea ”Online Story” și a declarat că ea nu este genul de persoană care să facă sau să primească cadouri.

” Eu nu prea sunt omul care să facă cadouri și nici nu prea aștept la rândul meu. Eu vreau să ofer cadou în fiecare zi, ți-am făcut de mâncare, am făcut curat, am făcut bani la piață, deci eu vreau să ofer în fiecare zi munca mea, asta e cadoul meu. Eu nu prea am fost în viața mea nici să-mi cumpăr mie și atunci nu neapărat că sunt cu ocazie specială, mi-a plăcut în fiecare zi să mă fac pe mine cadou prin felul de a fi, să muncesc, să zâmbesc, să le dau lor o stare bună la copii…și să ajungă cadoul unde trebuie”, a dezvăluit mama Geta.

Mama Geta, despre iubita fostului ei soț

Mama Geta a vorbit și despre botezului nepotului ei, fiul lui Culiță Sterp. La marele eveniment a participat și tatăl fraților Sterp și fostul soț al Mamei Geta. Aceasta a declarat că bărbatul este împreună cu o altă femeie, dar pe care nu îndrăznit să o aducă la botez. ”Tatăl biologic stă și el cu o femeie de-o seamă cu el. N-a avut curajul să o aducă la botez, dar putea să o aducă, că eu nu mă supăr, nu sunt supărăcioasă. Trebuia să fie de la început prezent și să nu plece deloc, el e mai supărăcios, ce să faci. Bine că nu sunt eu, că dacă eram amândoi, să fi văzut”, a mai spus Mama Geta.

În urmă cu mai bine de șase ani, tatăl fraților Sterp a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Astfel, Mama Geta a rămas să crească singură cei patru copii pe care îi au împreună. „Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru. Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima.A fost primul meu bărbat, și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost. Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis hai că facem nunta la anu, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mai mulți copii.Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră… Așa că, să stiți, de acum încolo să îmi spuneți Geta Gutiu. Pe copii îi cheamă ca pe tată-su, iar eu am rămas…”fată mare”, a mai spus Geta Gutiu, mama lui Culiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: