Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă în familia lui Culiță Sterp. Mama Geta a făcut marele anunț

Nuntă în familia lui Culiță Sterp. Mama Geta a făcut marele anunț

GALERIE FOTO (4) Nuntă în familia lui Culiță Sterp

Nuntă în familia lui Culiță Sterp. Bucurie mare în familia Sterp! Mama Geta este extrem de mândră de cei patru copii ai săi, iar în urmă cu puțin timp a făcut un anunț surprinzător. Fiica ei cea mică, Geta, se va căsători cu iubitul său. Când va avea loc marele eveniment?

Nuntă în familia lui Culiță Sterp. Mama Geta a făcut marele anunț

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din țară. După ce a devenit celebru, fanii l-au admirat pentru familia frumoasă pe care o are, dar cea care le-a câștigat simpatia internauților a fost mama Geta. După ce în urmă cu câteva luni a devenit bunică de două ori, mama lui Culiță Sterp a anunțat o nouă veste. Aceasta a dezvăluit că în familia sa va avea loc o nuntă. Mezina familiei, Geta, se va căsători cu iubitul său în această toamnă.

Cât despre fiii săi, Culiță și Iancu, Mama Geta a mărturisit că le-a promis că nu se va mai amesteca în deciziile lor. În ceea ce îl privește pe celebrul artist, Mama Geta a mărturist că nu îl va presa să se căsătoreasă cu Daniela, având în vedere că el a trecut printr-un mariaj eșuat. Ei bine, se pare că sora sa, Geta, a luat hotărârea de a se așeza la casa ei, iar în luna octombrie a acestui an, va îmbrăca rochia de mireasă.

„Acum, după căsătoria ratată, nu îl bat tare la cap pe Culiță pe povestea asta. Eu cred în el, mai ales că tuturor le-am cerut să nu mă facă de rușine. Nu doar lui Culiță, ci și Ilenei, Getei și lui Iancu. Acum cred că băiatul meu, Culiță, deschide bine ochii. Îi face mari cât cepele, ca să nu repete greșelile de mai înainte.
Fratele său mai mic, spre exemplu, nici nu-mi spune ce și cum. Doar dispare zile bune sau chiar mai bine de o săptămână. Apoi, se întoarce acasă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!”, a declarat mama Geta, pentru Playtech.ro.

Mama Geta își dorește mulți nepoți

Anul trecut, Mama Geta a devenit bunică pentru prima oară, după ce fiica ei cea mare, Ileana, a adus pe lume o fetiță. La două luni distanță, nora ei, Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a născut un băiețel. Într-un videoclip postat în mediul online, mama Geta a dezvăluit că își dorește ca Iancu să își găsească aleasa și să se căsătorească. Aceasta a declarat că vrea ca fiul ei cel mic să îi dăruiască cât mai mulți nepoți. Mama Geta are o relație extrem de apropiată cu cei patru copii ai săi, de care este extrem de mândră.

Mama Geta: Eu vreau cadou să-mi aduci, când tu te însori, șase copii, să îi țin așa, să mă joc cu ei și să îi cresc.

Iancu: Îți aduc zece, echipă de fotbal!

Mama Geta: Să-ți cauți o muiere sănătoasă, să-ți facă copii sănătoși!

Iancu: Până atunci, ne jucăm cu ăsta (n.r. cățelul)!

Mama Geta: Până atunci ne jucăm cu ăsta, că n-avem cu ce!”, a fost discuția celor doi, postată de Iancu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: