Redactia.ro
Home » Monden » Mama Geta îl vrea pe Iancu Sterp însurat cu noua iubită. Când ar putea avea loc evenimentul: “Și tu când pui nunta?”

Mama Geta îl vrea pe Iancu Sterp însurat cu noua iubită. Când ar putea avea loc evenimentul: “Și tu când pui nunta?”

GALERIE FOTO (3)

Iancu Sterp și-a făcut publică noua relație pe care o are cu o tânără, pe nume Denisa. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme.

Mama Geta îl vrea pe Iancu însurat cu noua iubită

Relația dintre Iancu Sterp și Denisa a ieșit la iveală, după ce fostul concurent de la Puterea Dragostei i-a facut iubitei lui o declarație chiar de ziua ei de naștere. Se pare că toată familia Sterp o place pe Denisa, iar mama Geta o vrea deja de noră.

Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, are nunta pe data de 2 octombrie, anul acesta. Tânăra urmează să facă pasul cel mare alături de iubitul ei, Sebastian. Cei doi sunt împreună de ani buni și au decis să meargă în fața altarului în această toamnă. Așa a deschis mama Geta subiectul “nuntă” și pentru fiul ei mai mic. Iată ce i-a spus.

Când ar putea avea loc nunta lui Iancu Sterp

Mama Geta a acceptat-o deja pe Denisa drept nora. Este clar că mama fraților Sterp îl vrea pe Iancu însurat chiar la…anul! Fratele lui Culiță Sterp a mărturisit, în ultimul vlog postat, că dacă Geta face nuntă anul acesta, el s-ar putea s-o facă la anul. Asta inseamnă că lucrurile merg ca pe roate intre el și Denisa.

Nici mama Geta nu a stat departe de această discuție, așa că i-a zis lui Iancu clar: o vrea de noră pe Denisa! Iată cum a decirs discuția dintre ei doi.

Iancu: Se mărită și Geta, la anul și eu…

Mama Geta: Și tu când pui nunta?

Iancu: Eu când?

Mama Geta: Sper că la anul și tu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: