Redactia.ro
Home » Monden » Mama Geta, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp după ce s-a logodit cu Daniela: „Să le dea multă răbdare

Mama Geta, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp după ce s-a logodit cu Daniela: „Să le dea multă răbdare

GALERIE FOTO (3) Mama Geta, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp după ce s-a logodit cu Daniela

Mama Geta, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp după ce s-a logodit cu Daniela. Îndrăgitul artist a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu, mama fiului său. Culiță Sterp a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că s-a logodit cu iubita lui. Mama Geta a transmis un mesaj emoționant pentru cei doi, declarând că nu știa că fiul său cel mare o va cere de soție pe logodnica sa.

Mama Geta, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp după ce s-a logodit cu Daniela: „Să le dea multă răbdare

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit într-un cadru de poveste, în Turcia. Artistul a îngenuncheat în fața femeii care i-a dăruit un copil și a cerut-o în căsătorie. Culiță și-a surprins iubita cu un gest minunat. Mama Geta a vorbit despre marele eveniment din viața fiului său cel mare. Aceasta a declarat că nu știa de cererea în căsătorie, mărturisind că a fost o surpriză și pentru ea. Chiar și așa, Mama Geta le-a transmis celor doi viitori miri un mesaj emoționant. Mama lui Culiță Sterp este de părere că cele mai importante lucruri într-o relație sunt încrederea și respectul.

Eu știam că azi Culiță vine acasă, că se duce șoferul după el la București. Eu nu știam că s-au dus în Turcia ca să o ceară, dar în schimb sunt foarte bucuroasă și să dea Dumnezeu să fie fericiți toată viața!Să le dea multă răbdare și înțelepciune pentru că aceasta e cheia. Dacă nu avem înțelepciune unul cu celălalt și nu ne iubim sincer, nu rezolvăm absolut nimic pe pământ”, a mărturisit mama Geta pentru wowbiz.ro.

Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu

După cum a povestit chiar el pe Instagram, totul a fost filmat și va apărea în noul videoclip. Culiță a ales o privește de poveste, Daniela, vizibil emoționată a spus DA. De asemenea, în familia artistului mai există un motiv de bucurie pentru că este ziua fiului său, Milan. Micuțul împlinește un an, iar părinții lui sunt pregătiți să organizeze o petrecere la Hațeg. „ A spus DA, frumoasa mea! O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne!

În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Daniela și Culiță au devenit părinți anul trecut. Milan implinește un an, iar cu această ocazie, artistul i-a pregătit o piesă cu totul și cu totul deosebită. „Mâine face un an îngerașul nostru! Să vedeți ce melodie i-am pregătit!”, a scris Culiță Sterp în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: