Redactia.ro
Home » Știri » Mama Loredanei și-a vizitat fiica în arest. Cum a reacționat adolescenta atunci când a văzut-o și ce i-a spus

Mama Loredanei și-a vizitat fiica în arest. Cum a reacționat adolescenta atunci când a văzut-o și ce i-a spus

Loredana, criminala care și-a ucis „cea mai bună prietenă la Mangalia”, sub expertiză psihiatrică: Medicii vor să afle adevărul: Avea sau nu discernământ? 

Mamei fetei de 18 ani, care și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă, a vizitat-o pentru prima dată pe Loredana, în închisoare. Iată ce cuvinte i-ar fi spus adolescenta!

Loredana a fost vizitată în arest de către mama sa

Mama Loredanei și-a vizitat fiica în închisoare. După ce și-a vizitat fiica, femeia a fost asaltată de reporterii prezenți la fața locului cu tot felul de întrebări. Femeia a dezvăluit că Loredana a izbucnit în plâns atunci când a văzut-o și i-a cerut să o ierte pentru fapta teribilă pe care a comis-o. De altfel, mama susține că fiica ei este în stare de șoc și încă nu poate procesa, cu claritate, tot ce s-a petrecut. Mama agresoarei nu înțelege cum s-a putut ajung la o situație atât de tragică și a subliniat că Loreedana a fost dintotdeauna o fată cuminte și nimic nu trăda că ar fi fost capabilă de așa ceva.

„Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată…”, le-a spus mama Loredani jurnaliștilor prezenți în curtea închisorii.

Conform declarațiilor procurorilor, Alina a suferit o înjunghiere în zona cefei, în regiunea cervicală. Aceeași informație a fost prezentată și de către autoarea crimei în timpul interogatoriului cu anchetatorii. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală. Se pare că, în urmă cu doar câteva zile ca Loredana să comită teribila crimă, cele două le ceruseră angajatorilor să le mute în camere diferite pentru că certurile dintre ele erau din ce în ce mai frecvente, însă solicitarea nu le-a fost ascultată.

Alina a avut o poveste de viață tragică. A trăit în teroare, chinuită de propriul tată

Alina Elena Ciobanu a provenit dintr-o familie nevoiașă, cu cinci copii – doi băieți și trei fete – care s-au confruntat cu multiple provocări în viață, trăind din ajutorul social.

La fel ca și mama ei și frații săi, Alina a fost mereu prinsă într-un cerc de teroare, datorată unui tată alcoolic care îi aplica bătăi frecvente. Pentru a se sustrage violențelor, mama sa a luat decizia de a fugi de acasă împreună cu cel mai mic dintre copii și a căutat refugiu la sora sa.

În final, ea a luat hotărârea să fugă de acasă și, împreună cu mama sa, au decis ca Alina să fie adoptată de o mătușă. În urma mediatizării situației Alinei, Ionel Sandu, un om de afaceri local, a intervenit și i-a oferit sprijinul pentru a o ajuta să-și termine studiile. Din nefericire, toate aspirațiile Alinei au fost curmate de către Loredana, cea pe care o consideră cea mai bună prietenă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: