Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Dan Bălan a descoperit elixirul tinereții. Incredibil cum arată la 65 de ani

Mama lui Dan Bălan a descoperit elixirul tinereții. Incredibil cum arată la 65 de ani

mama dan balan

O țară întreagă îl cunoaște pe Dan Bălan, artistul care pe vremuri făcea furori alături de colegii săi din trupa O-Zone, însă puțini sunt cei care știu cum arată mama acestuia, tanti Ludmila, așa cum îi spun cei apropiați. Recent, Ludmila a împlinit 65 de ani, dar nimeni nu i-ar da vârsta aceasta. Tanti Ludmila pare să fi găsit elixirul tinereții!

Mama lui Dan Bălan a descoperit elixirul tinereții

În mod evident, dacă aruncăm o simplă privire asupra imaginilor pe care Ludmila le distribuie în medul online putem ajunge rapid la concluzia că timpul pare săf i stat în loc pentru ea. Ajunsă la 65 de ani, tanti Ludmila nu se teme să se fotografieze purtând rochii mini și bluze cu decolteu generos. Susține că optimismul și stilul de viață echilibrat sunt cele două elemente care au ajutat-o să-și păstreze spiritul și fizicul tânăr.

Ludmila Bălan impresionează prin tonusul pe care îl are la vârsta de 65 de ani, având un nivel de energie de invidiat. Mama lui Dan Bălan și nu ezită să poarte costume de baie și să se pozeze în ipostaze îndrăznețe, afirmând că o mentalitate pozitivă și un stil de viață sănătos te pot ajuta să arăți bine indiferent de vârstă.

Pe rețelele sociale, mama lui Dan Bălan și-a exprimat recunoștința față de sutele de oameni care i-au urat La mulți ani: „Dragii mei, vă mulțumesc din suflet pentru urările voastre calde și pentru mesajele minunate. Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc tuturor armonie și pace”, a postat Ludmila Bălan pe contul ei de Instagram.

Cine este Ludmila Bălan

Ludmila Bălan și diplomatul Mihai Bălan, tatăl lui Dan Bălan, sunt căsătoriți de aproape 45 de ani. În 2021, prezentatoarea TV i-a dedicat acestuia o poezie.

Recent, Ludmila Bălan, cunoscută și sub numele de Tanti Ludmila” în Republica Moldova, și-a exprimat îngrijorarea ei față de războiul din Ucraina și a dezvăluit cum fiul ei, Dan Bălan, a reușit să părăsească Kievul aflat în plin atac al forțelor ruse.

În anii ’90, Ludmila Bălan a devenit celebră în Republica Moldova prin intermediul emisiunilor sale pentru copii, precum Noapte bună, copii!”, Căsuța cu povești”, De la 5 la 10″ și Tanti Ludmila Show”, transmise de postul național de televiziune din Republica Moldova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: