Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Jador, gest neașteptat față de un copil. Tot Internetul a reactionat când s-a aflat!

Mama lui Jador, gest neașteptat față de un copil. Tot Internetul a reactionat când s-a aflat!

Mama lui Jador a făcut un gest cu totul neașteptat față de un copil, mare fan al fiului său! Întâmplarea a ajuns pe Internet și a iscat un val de reacții!

Jador a ajuns rapid unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, iar piesele lui ajung rapid peprimele poziții din trending pe Youtube. Așadar nu mai e nicio surpriză că și familia acestuia a ajuns să fie cunoscută. Și asta mai ales pentru că artistul le arată și le vorbește tuturor pe rețelele de socializare despre familia lui.

Mama lui Jador, gest neașteptat pentru un copil. Tot Internetul a reactionat când s-a aflat!

I s-a întâmplat chiar mamei lui Jador. Femeia a fost recunoscută de fanii lui Jador pe stradă. Mai exact, o fană de-a lui Jador a recunoscut-o pe Simona Dumitrache pe stradă.

Fără să stea prea mult pe gânduri, fana s-a dus la ea și a întrebat-o dacă vrea să facă o poză cu copilul ei, având în vedere că fiului ei este un mare fan al lui Jador. Mare i-a fost surpriza când a văzut că mama artistului a acceptat imediat și a stat la poză.

Fana a postat toată întâmplarea pe un grup de pe Facebook dedicat fanilor lui Jador, iar toată lumea a reacționat imediat!

„Vă mulțumesc dragă doamnă, că ați acceptat să faceți o poză cu al meu copil. Vă transmis și pe această cale: La mulți ani lui Jador. Ce femeie deosebită, ce modestie, să fiți sănătoasă și să vă bucurați de ai dumneavostră copii”, a fost mesajul femeii pe care l-a dedicat mamei lui Jador.

Jador, cadou de zeci de mii de euro pentru tatăl său

Pentru că își iubește enorm părinții și după ce a făcut o greșeală care i-a supărat, Jador s-a gândit cum să-i mai îmbuneze pe aceștia. Așa că s-a gândit să îi facă un cadou inedit tatălui său.

„Mi-am făcut un tatuaj și părinții mei s-au supărat foarte tare pe mine.  Am făcut o greșeală și trebuie să mi-o răscumpăr cu un cadou pentru tata: un BMW. I-am luat cadoul ăsta pentru că o mi-a zis că-și dorește foarte mult acea mașină, așa că i-am luat-o”, a dezvăluit Jador într-un vlog.

Jador a vrut să fie o surpriză, așa că l-a luat pe tatăl său la un test drive fără să-i spună că se urcă chiar la volanul propriei mașini!

Însă tatăl lui Jador s-a prins rapid că e un plan la mijloc, însă surpriza și bucuria pentru un astfel de cadou a rămas la fel de mare pentru părintele cântărețului!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: