Redactia.ro
Home » TV » Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență! Oana Roman, apel disperat pe Instagram

Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență! Oana Roman, apel disperat pe Instagram

GALERIE FOTO (5)

Mihai Mitoșeru trece prin momente dificile, după ce mama lui a ajuns pe mâna medicilor și trebuie să fie operată de urgență. Oana Roman, care este apropiată de Mitoșeru, a făcut un apel disperat pe contul de Instagram. 

Oana Roman, apel disperat pe Instagram

Oana Roman a anunțat, în urmă cu puțin timp, pe contul de Instagram că mama lui Mihai Mitoșeru a fost dusă de urgență al spital. Actrița a fost supusă unei intervenții chirurgicale mai complicate și are nevoie urgentă de sânge. Însă, momentan nu se cunosc motivele pentru care a ajuns în această situație gravă.

Oana Romana a decis să el ceară ajutorul prietenilor virtuali de pe contul de Instagram, pentru a o ajuta pe mama lui Mihai Mitoșeru. Vedeta i-a rugat pe toți cei care pot să ofere o mână de ajutor și să doneze pe numele Cameliei Mitoșeru.

”Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe  contul de Instagram.

 

Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns la spital în vară

Camelia Mitoșeru a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate, vara trecută. Însă, mama lui Mihai Mitoșeru a trecut cu bine peste această pasă.

Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.

Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, declara atunci Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: