Redactia.ro
Home » Știri » Mama Luizei Melencu, mesaj pentru proxeneții despre care crede că i-au răpit fata

Mama Luizei Melencu, mesaj pentru proxeneții despre care crede că i-au răpit fata

mama Luizei Melencu

Cazul Caracal e departe de a oferi concluzii clare. Din acest considerent, familiile celor două victime au decis să-și facă dreptate pe cont propriu. Dacă familia Alexandrei cere expertiză pe un cadavru de animal, mama Luizei Melencu are un mesaj pentru un proxenet. Ea crede că acesta i-ar ține fata departe de casă.

Mama Luizei Melencu, convinsă că fiica sa se află în Italia

După ce un martor a anunțat că Luiza Melencu ar fi văzută pe o stradă din Italia, unde practica prostituția, familia fetei nu mai are liniște. Mama Luizei Melencu a transmis, prin avocat, că e dispusă să „colaboreze” cu proxeneții care i-au reținut fiica.

Tonel Pop, avocatul familiei, a transmis că mama Luizei Melencu vrea să organizeze un schimb pentru a-și recupera fiica. Femeia vrea să negocieze un schimb cu proxeneții. Ei să îi dea fata înapoi, iar Gheorghe Dincă și întreaga lui familie să fie reținută după gratii, fiindcă par a fi toți vinovați”, a spus avocatul, potrivit WOWBIZ.

Luiza Melencu, văzută pe o stradă din Italia?

Cu o săptămână în urmă, un martor a povestit că a zărit o fată cu semnalmentele Luizei pe străzile localității Corigliano Rossano, Provincia di Consenza. Acestea ar fi cunoscute drept locațiile în care prostituatele își fac veacul.

”Pe Luiza am văzut-o în data de 28 iulie. Luiza era pe strada unde se face prostituţie. A văzut-o pe la ora 21:10. În localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza.
Luiza era pe strada unde se face prostituţie, aproape. Lângă centrul comercial. Nu era împreună cu celelalte fete care mai erau. Era singură, speriată, că se vedea. Era cu pantalon negru. Pantofi negri cu toc, un tricou alb, păr lung, până la bata pantalonului, vârfurile roşii şi mai sus pe partea dreaptă.”, a spus martorul.

Citește și Un șofer a fugit de la fața accidentului după ce s-a izbit cu mașina într-un copac

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: