Redactia.ro
Home » Știri » „Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte”. Mesajul sfâșietor lăsat de o mamă lângă bebelușul ei

„Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte”. Mesajul sfâșietor lăsat de o mamă lângă bebelușul ei

„Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte”. Mesajul sfâșietor lăsat de o mamă lângă bebelușul ei

O mamă și-a abandonat bebelușul, iar alături de el a lăsat un mesaj sfâșietor. Iată amănunte din această poveste dramatică.

„Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte”. Mesajul sfâșietor lăsat de o mamă lângă bebelușul ei

O femeie a fost nevoită să îşi abandoneze copilul în spital, pe motiv că nu îl poate crește. Alături de bebeluș, femeia a lăsat un mesaj prin care încerca să își justifice gestul. Cuvintele sunt pline de afecțiune și sunt adresate din partea bebelușului.

„Ma numesc Enea. Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte”.

„M-am născut în spital pentru că mama a vrut să se asigure că totul este în regulă și să fie împreună cu mine cât mai mult posibil”, se mai arată în bilet.

Copilașul, care cântărea 2.6 kilograme la acel moment și era într-o stare bună de sănătate, a fost abandonat în dimineaţa Paştelui catolic, într-un spital din Milano. Micuțul este acum îngrijit de specialiștii în neonatologie.

Cadrele medicale au explicat situația.

Mama folosește cuvinte de mare afecțiune. Femeia pune că îl iubește foarte mult, dar nu poate avea grijă de el. Ea spune că bebelușul „este super sănătos, toate analizele făcute în spital sunt ok”, scrie La Repubblica.

„Este un lucru pe care puțini oameni îl știu, dar în spital poți naște anonim, pentru siguranța mamei și a copilului. În plus, există leagăne pentru viață: al nostru este situat la intrare, la Clinica Mangiagalli, și permite să lăsaţi în deplină siguranță un copil pe care părinții lui, din păcate, nu-l pot ține cu ei. Este o decizie dramatică, dar spitalul permite unei mama ca cel mic să fie încredințat unei instituții în care îngrijirea imediată este garantată și care păstrează absolut anonimatul părinților”, a declarat Ezio Belleri, directorul general al Policlinicii din Milano.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: