Redactia.ro
Home » Monden » Mama Oanei Roman, de urgență la spital. „Nu se simțea deloc bine”

Mama Oanei Roman, de urgență la spital. „Nu se simțea deloc bine”

Mama Oanei Roman are din nou probleme de sănătate. Oana a  anunțat astăzi prin intermediul rețelelor sociale că a fost nevoită s-o interneze pe mama ei de urgență la spital. Mioara nu se simțea bine deloc .

Mioara Roman, din nou probleme de sănătate

La vârsta de 82 de ani, Mioara Roman are noi probleme de sănătate, iar Oana Roman, a anunțat în cursul zilei de astăzi că a trebuit să o interneze pe cea care i-a dat viață la spital ,deoarece nu se simțea bine și starea sa de sănătate părea să se agraveze.

Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital

Prin intermediul pagini personale de socializare, Instagram, vedeta a anunțat că a hotărât să o ducă la spital pe mama ei pentru a i se face o serie de investigații amănunțite cu privire la problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent. Oana Roman așteaptă acum, rezultatele analizelor pentru a știi exact cum trebuie să procedeze în ceea ce privește sănătatea mamei sale și are mare încredere în cadrele medicale că o vor ajuta pe mama ei cât de mult pot. Ea speră să-și revină cat mai repede și să poată trata pentru orice diagnostic va primi:

”Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram Oana Roman
Sursa foto: Instagram Oana Roman
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: