Redactia.ro
Home » Stil de viață » ”Mamaie, nu avem bani…”. Băiatul de 14 ani, crescut cu mult greu de bunica lui. Mama lui l-a abandonat pe o bancă și și-a văzut de drum

”Mamaie, nu avem bani…”. Băiatul de 14 ani, crescut cu mult greu de bunica lui. Mama lui l-a abandonat pe o bancă și și-a văzut de drum

Povestea emoționantă a unui băiat de 14 ani, crescut doar de bunica lui, a făcut înconjurul internetului. Nicolița l-a crescut cu mult greu, dar și cu multă iubire. A avut grijă să nu-i lipsească dragostea de mamă și să nu simtă dorul acesteia. Asta după ce cea care i-a dat viață, l-a abandonat pe o bancă în parc, iar mai apoi și-a văzut de drum.

Băiatul de 14 ani, crescut cu mult greu de bunica lui

Povestea de viață a lui Abeel a făcut înconjurul internetului. Copilul de 14 ani a suferit într-o viață câți alții într-o sută. A fost crescut de mic copil de bunica lui, care a avut grijă să nu-i lipsească dragostea de mamă și să nu simtă dorul de aceasta. Mama lui l-a abandonat pe o bancă în parc, acum mulți ani. Până la vârsta de cinci ani, acesta a fost crescut de tată și de bunică. Bunica Nicolița l-a crescut cu mult greu și multă muncă. Chiar și când se ducea în Italia, la muncă, aceasta îl lua pe Abeel cu ea, pentru că nu avea cine să aibă grijă de el.

”L-am ținut în Italia, a stat 3 ani la grădiniță, un an la școală. Vreo 5 ani a stat cu mine. După aceea l-am adus aici, nu-l mai puteam ține pentru că nu aveam acte în regulă. Am venit în august cu el, am făcut toate actele și în aprilie l-am luat înapoi.”, a spus bunica lui Abeel. N-a mai trecut mult timp și a murit și tatăl copilului.

”Mamaie, nu avem bani…”

De atunci, au rămas doar ei doi: Abeel și bunica Nicolița. Femeia face tot posibilul să aibă ce pune pe masă, însă greutățile sunt multe, iar nevoile și mai multe. Copilul renunță la tot ce poate, pentru alte lucruri de care au nevoie.

Mamaie, nu avem bani, nu mă duc și gata!”, i-a zis el bunicii Nicolița atunci când a renunțat la prima excursie din viața lui. Abeel are o dorință mare, însă știe și el că este foarte greu de îndeplinit. “Mi-aș dori să am părinții lângă mine. Sigur ar fi mai bine”, a mai spus Abeel, băiatul care încalță zi de zi niște  pantofi vechi  găsiți pe-aici, prin curte.

 

Sursă – Asociația Zi de bine/ Digi 24

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini