Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mănâncă ceva interzis de 65 de ani și e sănătoasă tun. Motivul din spatele acestui obicei ciudat

Mănâncă ceva interzis de 65 de ani și e sănătoasă tun. Motivul din spatele acestui obicei ciudat

GALERIE FOTO (2) mananca nisip

Povestea acestei femei face înconjurul lumii din cauza obiceiului ei alimentar ciudat. Mulți nu înțeleg cum a putut femeia trăi fără probleme medicale timp de 63 de ani, dat fiind faptul că mănâncă zilnic nisip ori chiar tencuială.

Femeia mănâncă nisip de 65 de ani

Kusma Vati are deja 80 de ani și petrece multe ore pe zi pentru a mânca… nisip. Ea spune că a consumat câte 2 kilograme pe zi de nisip în ultimii 60 de ani și că e sănătoasă tun. De fapt, câteodată, mănâncă și tencuiala de pe pereți…

Vorbind despre obiceiul ei ciudat, Kusma spune că așa și-a vindecat afecțiunile de care suferea. ,,Am mâncat nisip și tencuială de vreo 63 de ani, iubesc să le mănânc și nu cred ca au niciun efect negativ asupra mea. De când am început acest tip de dietă nu am mai avut niciun fel de problemă cu stomacul, gura sau dinții, totul este perfect, dacă are cumva vreun efect, acela e că îi întărește! Pot să mușc din piatra cea mai tare, fără nicio problemă.”

E sănătoasă tun și are o energie debordantă

Femeia susține că în toți acești ani nu a avut niciodată nevoie de medic și că „dieta sa” a ținut la distanță toate bolile. ,,Nu am văzut un doctor pentru că pur și simplu nu a fost nevoie, de când îmi amintesc am fost mereu sănătoasă. am început să mănânc nisip la vârsta de 15 ani, și atunci am avut o durere groaznică de stomac, dar nu a durat prea mult, iar acum toate astea sunt lucruri normale pentru mine. Simt de parcă mineralele din nisip îmi dau energie să lucrez pe câmp”.

femeia care mananca nisip
Mănâncă nisip de 65 de ani.

Asta deși nepoții ei au încurajat-o să meargă măcar o dată la un consult medical: ,Nepoții mei insistă să primesc ajutor specializat pentru a scăpa de această dependență dar eu nu văd de ce aș face asta. Sunt sănătoasă și în formă din cauza nisipului”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: