Redactia.ro
Home » Știri » Mara Bănică a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat jurnalista?

Mara Bănică a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat jurnalista?

GALERIE FOTO (3)

Mara Banica a ajuns pe mana medicilor. Cunoscuta jurnalista nu s-a simtit bine si s-a programat degraba la doctor, unde a primit un diagnostic care o s-o chinuie toata viata. Anuntul a starnit reactii in mediul online.

Mara Banica a ajuns pe mana medicilor. Cunoscuta jurnalista nu s-a simtit bine si s-a programat degraba la doctor, unde a primit un diagnostic care o s-o chinuie toata viata. Anuntul a starnit reactii in mediul online.

Cunoscuta jurnalista Mara Banica si-a facut programare la doctor dupa ce si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu ea. Ea s-a speriat si a ajuns de urgenta la doctor.

Mara Banica, probleme de sanatate

Mara Banica a scris despre problemele sale de sanatate pe retelele de socializare.

“Vine o vreme când te pocnește viața fix în ochi, cum s-ar spune. De astăzi, port ochelari la citit.🙂 , le-a transmis urmaritorilor ei pe contul sau oficial de Instagram. Mesajul a fost insotit de o poza cu ea.

Mara Banica

Se pare ca Mara Banica a ajuns pe mana medicilor dupa ce si-a dat seama ca nu mai vede bine. Dupa consultul specific la ochi facut de specialistii oftalmologi, jurnalista a primit vestea mai putin placuta.

Diagnosticul dedicat primit de Mara Banica o obliga de acum incolo pe celebra jurnalista sa poarte ochelari pentru citit.

Dupa vizita la medicul specialist, Mara Banica s-a vazut nevoita sa caute ochelarii potriviti ei. Dupa indelungi cautari, vedeta s-a ales o pereche de ochelari cu rama neagra, cu care a aparut in poza postata pe retelele de socializare, potrivit Cancan.

Mara Banica, asaltata de mesajele fanilor

Reactiile urmaritorilor din mediul online nu au intarziat sa apara: „Arăți foarte sexy cu ochelari!!! Nu că n-ai fi!!!”, “Frumoasă… Cu și fără ochelari… Și nu doar fizic, ci pe de-a-ntregul… Bravo ție și păcat de cei care nu te-au apreciat ca ființă, suflet și femeie!!!”, “Îți vin foarte bine! Eu port ochelari permanent!” și “Cu sau fără ochelari, oricum ești o drăguță, un om inteligent și o super femeie” sunt doar cateva dintre mesajele de incurajare primite de Mara Banica de la fanii ei, care au agreat schimbarea adusa in viata jurnalistei din motive medicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: