Redactia.ro
Home » TV » Mara Bănică, în mijlocul unui scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De ce o acuză colegii

Mara Bănică, în mijlocul unui scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De ce o acuză colegii

Mara Bănică se numără printre concurenții emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar parcursul ei în acest show este unul presărat de scandal. Proaspăta mămică se confruntă cu critici dure din partea colegilor. Ce acuze îi sunt aduse?

Mara Bănică, în mijlocul scandalului la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cum timp de o săptămână jurnalista este liderul uneia dintre cele două echipe formate la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, aceasta a apelat la o strategie, care, însă, nu e privită cu ochi buni de către colegi. Aceștia din urmă o acuză de falsitate, spunând că afișează o atitudine umilă doar pentru a-și atrage simpatii și pentru a rămâne cât mai mult în concurs.

Răzvan Botezatu, trimis primul la jocurile de eliminare, a fost cel care a atras atenția asupra Marei Bănică. El este convins că a fost ținta unei strategii și că Mara Bănică nu este o persoană asumată. „Mara știe de ce a venit aici. Se vede că vrea să rămână cât mai mult în competiție, se vede că nu vrea să iasă printre primii. Se vede că se pune bine cu toată lumea”, a spus Răzvan Botezatu. Și Ruxi Opulența îi împărtășește părerea lui Răzvan Botezatu, afirmând că Mara Bănică este „falsă rău”.

Bia Khalifa, părere fără perdea: „Extraordinar de ipocrită”

În timp ce Lidia Buble s-a arătat dezamăgită de cum liderul echipei sale a luat deciziile privind nominalizările fără să o consulte, Bia Khalifa e vehementă în ceea ce-o privește pe Mara.

Ea este de părere că Mara Bănică este o persoană falsă și că ascunde ceea ce gândește de fapt: „Extraordinar de previzibilă, extraordinar de ipocrită și extraordinar de supărată. Ea e tristă, are nevoie de ajutor din orice punct de vedere. Are nevoie de ajutor profesionist, urgent. Mara vorbește de foame sau vorbește tenia din ea, că nu mai are ce mânca. Ori ea, ori parazitul din ea, cineva vorbește prost și mult”, a spus Bia Khalifa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: