Redactia.ro
Home » TV » Mara Bănică, mesaj sfâșietor de Sărbători: „Nu te crede nemuritor ”

Mara Bănică, mesaj sfâșietor de Sărbători: „Nu te crede nemuritor ”

Mara Bănică, mesaj sfâșietor de Sărbători: „Nu te crede nemuritor ”

Mara Bănică, mesaj sfâșietor de Sărbători: „Nu te crede nemuritor”. Mara Bănică, una dintre cele mai transparente vedete de la noi a postat un mesaj extrem de trist, de Sărbători.

Mara Bănică, mesaj sfâșietor de Sărbători: „Nu te crede nemuritor ”

Jurnalista Mara Bănică a postat un mesaj trist, de Sărbători, pe contul ei oficial de Facebook. Celebra jurnalistă a vorbit despre viață, despre trăiri și despre modul în care oamenii se grăbesc să treacă de la o zi la alta, fără să le mai pese de lucrurile importante. Postarea vedetei a strâns numeroase like-uri, dar și multe comentarii din partea celor care s-au regăsit în cuvintele postate de ea.

“Într-o zi vom lăsa totul baltă. Ne vor rămâne hainele-n dulap, cheile și telefonul cine știe pe unde, folia de medicamente pe noptieră neterminată, poate și ciorba la foc molcom pe plită. Nu trăi fără să te gândești la toate astea. Ziua aceea poate fi oricând, pentru oricine. Bagă de seamă ce șerpi îți ies pe gură. Oamenii nu vor uita cum i-ai făcut să se simtă.

Mara Bănică este o femeie încercată de soartă. Nu i-a fost usor… În urmă cu puţin timp, frumoasa jurnalistă a făcut primele dezvăluiri despre perioada în care a aflat diagnosticul primit de tatăl ei: cancer. Ea a povestit că, fix în aceeaşi peridoadă, tocmai primise vestea că unul dintre visurile sale s-a împlinit… Astfel, inima sa era împărțită în bucăți. E păcat să te bucuri, când inima îţi plânge? Ai putere să mai apreciezi lucururile bune când boala îţi răpeşte ce ai mai drag pe lume?

Mara Bănică pune punctul pe „i”

Mara Bănică a pus punctul pe „i” și a fost ca o sursă de inspirație pentru cei care au uitat să mai trăiască frumos.

La noi se zice: animalul se leagă cu funia și omul, cu vorba bună. Ce te costă să gândești înainte de a deschide gura? Caută să fii drept și nu biciui cu șfichiul verbului obrazul nimănui. Nu te crede nemuritor și nu ține degetele greblă prin timp. Fă-ți căuș, ca atunci când erai copilandru și mergeai la izvor. Nu puteai bea apă direct din șuvoi, nu-i așa? Fă din vorbe alean pentru cineva. Să vezi cum îi vor da lacrimi pe obraz. Dacă trebuie să asculți, ascultă. Dacă nu ai nimic de spus, taci.

Într-o zi îți rupi gîtul și-ai trecut prin viață ca gâsca prin apă. Alergăm ca chiorii către nicăieri, în loc să mergem încet și cu bucurie. Hai să fim mai smeriți, oricum ultimul cuvânt nu-l are nimeni pe pământul acesta decât moartea. Nu vă sfiiți și nu uitați de ea. Totul, totul se poate schimba într-o clipă, iar sufletul poate lua oricând calea spre vămile cerului. Faceți cumva să nu fie pustiu și gol. Auriți-l cu puțină bunătate, bucurie și grijă pentru viață. Într-o zi vom lăsa totul baltă. Pe nepusă masă vom fi luați, fără a fi întrebați: vrei să vii? Atunci vom simți pe pielea noastră cuvintele Părintelui Arsenie Papacioc: Să vezi când se oprește răsuflarea ce importantă este clipa. Oamenii nu vor uita cum i-ai făcut să se simtă!” este mesajul postat de Mara Bănică, pe contul ei de Facebook.

Citeste si:Accident feroviar în Timiș. Un tren a lovit o mașină

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini