Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică, semn de dincolo de moarte de la tatăl ei. Ce i-a dat de înțeles: „N-am făcut legătura în primă fază”

Mara Bănică, semn de dincolo de moarte de la tatăl ei. Ce i-a dat de înțeles: „N-am făcut legătura în primă fază”

Tatăl Marei Bănică i-a transmis un semn fiicei sale dincolo de moarte! Cum i-a dat de înțeles că el și Nelu Ploieșteanu s-au întâlnit pe lumea cealaltă.

Mara Bănică, semn de dincolo de moarte de la tatăl ei

Mara Bănică are parte de o perioadă foarte dificilă, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Jurnalista face tot posibilul să treacă este aceste clipe grele, însă cu greu reușește. Recent, vedeta a mărturisit că îi simte des prezența tatălui ei, chiar dacă acesta nu mai este printre noi. Cu multă durere în suflet, aceasta a vorbit despre lucrurile care s-au întâmplat atunci când i-a făcut pomana de nouă zile a tatălui ei. Mara Bănică a dezvăluit că totul s-a întâmplat fără să-și dea seama, datorită galeriei telefonului ei mobil. Aceasta a înțeles că tatăl ei s-a întâlnit, pe lumea cealaltă, cu bunul lui prieten, Nelu Ploieșteanu.

Mara Bănică: „N-am făcut legătura în primă fază”

Mara Bănică a povestit, cu lux de amănunte, cum tatăl ei i-a dat de înțeles că s-a întâlnit, pe lumea cealaltă, cu bunul lui prieten, regretatul artist Nelu Ploieșteanu. În primă fază, aceasta nu a înțeles ce se întâmplă. Atunci când a stat de vorbă cu fiica lui Nelu Ploieșteanu, Mara Bănică a înțeles că nimic nu este întâmplător.

„Vinerea trecută eram la mama care făcea coliva de 9 zile, că sâmbătă i-am făcut pomana și la un moment dat îmi bâzâie telefonul și din când în când mi se formează albume foto și apare unul nou, îl deschid, eu am peste două mii de poze în telefon, erau doar fotografii cu tata și cu Nelu Ploieșteanu, el fiind foarte apropiat de noi. Nu trec cinci minute și primesc un mesaj de la Aneta, una dintre fiicele lui Nea Nelu, care îmi scrie o chestie de genu: E concert Horia Brenciu și i-a creat tatei un moment și toată Sala Palatului cântă acum „Sunt vagabondul vieții mele”.

N-am făcut legătura în primă fază. Mă sună și îmi zice să nu mă supăr că mi-a trimis mesajul și vorbind așa îi spun ce mi-a apărut pe telefon și mă întreabă dacă cred în semne de dincolo și zic că da, cred în Dumnezeu și cred că oamenii dragi mai vin și-ți spun câte ceva. Și-mi zice: <<La sicriu, la tatăl tău, m-am dus așa și i-am spus că dacă se întâlnește cu tata (n. red Nelu Ploieșteanu) să îi spuneți că-l iubesc mult>> și eu cred că tata s-a întâlnit acolo cu Nea Nelu și, cumva, prin albumul ăsta, ne-a făcut să știm că s-au întâlnit acolo. Eu sunt sigură că o să mai vină și o să-mi spună lucruri și că o sa mai netezească drumuri și că o să aibă grijă de nepoți.”, a povestit Mara Bănică, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: