Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică și fiul ei au avut COVID-19 în vară. De ce a ținut vedeta totul ascuns până acum

Mara Bănică și fiul ei au avut COVID-19 în vară. De ce a ținut vedeta totul ascuns până acum

Mara Bănică  a declarat că ea și fiul ei au avut COVID-19 în această vară. Vedeta a ținut totul ascuns până în acest moment.

 

Ce a determinat-o pe Mara Bănică să vorbească

 

Mara Bănică în vârstă de 44 de ani  a mărturisit că a fost infectată cu noul coronavirus în această vară. Artista a decis să nu vorbească despre acest lucru până acum.

Jurnalista a decis să vorbească despre asta acum, când numărul cazurilor de coronavirus crește de la o zi la alta. Vedeta este înfuriată de atitudinea celor care încă nu cred în existența virusului și a decis să îi pună la punct.

„Încă mai sunt oameni care nu cred în existența virusului SARS-CoV-2. Încă mai există oameni care sunt de părere că persoanele publice din România au primit zeci de mii de euro pentru a se declara bolnavi. Mi se pare că va fi din ce în ce mai rar să găsim în generațiile ce vor urmă un minim de nivel cultural. Suntem analfabeți funcționali într-un mare procent. Că să nu mai zic că noi, românii, oricum suntem șmecheri. Poate de aia ieșim asimptomatici pe străzi, fără să ne pese că i putem ucide pe alții”, a scris Mara Bănică în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Vedeta a recunoscut ulterior că atât ea, cât și fiul ei în vârstă de 9 ani au luat virusul în luna iulie.

„Am avut boală asta în luna iulie. Și eu și copilul meu. Am ales să tac tocmai pentru că oamenii cunoscuți erau acuzați că primesc bani pentru a se declara bolnavi. A fost greu, foarte greu, am zăcut aproape o săptămâna, am avut dureri înfiorătoare de cap, de mușchi, de oase. Prietenii apropiați, contactii direcți și familia au știut. Și peste toate astea, gândul că fiul meu era și el pozitiv, mă făcea să mi doresc să nu mai fiu, doar că el să fie sănătos”, a mai scris artista în mesajul postat.

 

Mara Bănică, mesaj pentru persoanele care nu cred în existența virusului

 

Mara Bănică a vorbit despre cum a gestionat întreaga situație ,,Am donat plasmă, mai apoi, ceea ce ar trebui să facă toți cei care au avut boală. Ne facem anticorpii lunar, încă mai avem, e drept, nu știu pentru câtă vreme”. 

Mai mult, vedeta vine și cu un mesaj incisiv pentru cei care nu cred în existența virusului. ,,Fac public acum lucrul asta, când nebunia “persoane publice plătite” a trecut, cu un îndemn la bun simt: poate nu aveți simptome, deși știți că sunteți pozitivi. Asta nu vă dă dreptul de a ieși pe stradă. Doar pentru că pe voi nu va doare nimic, pozitivi fiind! Asta e motivul răspândirii bolii. Singurul”.

Internauții au criticat-o pe aceasta  pentru că nu a recunoscut chiar în momentul în care a fost infectată.

Alți fani au felicitat-o pentru puterea de a vorbi despre acest subiect, public. ,,Respect si multa sanatate. Nu putem schimba nimic din mentalitatea si ingustimea mintii unor oameni din păcate”, a fost reacția unui internaut.

În luna lulie, emisiunea „Acces Direct”, din a cărei echipă făcea parte și Mara Bănică, a făcut o pauză din cauza unei confirmări pozitive a unor invitați. În acel moment, toate persoanele care au luat contact cu cei ce fuseseră confirmați cu COVID-19 au fost testate. Cu toate acestea, Mara Bănică declara atunci că nu este infectată cu SARS-CoV-2 și a făcut public rezultatul negativ și pe facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: