Redactia.ro
Home » Monden » Mara Oprea, adevărul despre relația cu Alecs Dunaev. Cei doi formează un cuplu în serialul „Adela”

Mara Oprea, adevărul despre relația cu Alecs Dunaev. Cei doi formează un cuplu în serialul „Adela”

GALERIE FOTO (5) Mara Oprea, adevărul despre relația cu Alecs Dunaev.

Mara Oprea, adevărul despre relația cu Alecs Dunaev. Cuplul din serialul de la Antena 1, format din Adela și Mihai le-a captat atenșia telespectatorilor. S-a zvonit de multe ori că Mara Oprea și Alecsandru Dunaev trăiesc o poveste de dragoste și în viața reală. Actrița a vorbit despre acest aspect și a lămurit lucrurile.

Mara Oprea, adevărul despre relația cu Alecs Dunaev. Cei doi formează un cuplu în serialul „Adela”

Mara Oprea este actrița care i-a dat viață personajului Adela, serial difuzat pe Antena 1. În vârstă de 22 de ani, actrița a devenit cunoscută odată cu difuzarea serialului. Vedeta joacă alături de mai mulți actori cunoscuți din România, precum Alecsandru Dunaev, Oana Moșneagu, Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu sau Ioana Ginghină. Telespectatorii au fost atrași de povestea de iubire dintre Adela și Mihai, iar unii dintre ei își doresc ca Mara și Alecs să formeze un cuplu și în viața reală. Mai mult, la un moment dat s-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu.

Actrița a mărturisit că îl apreciează foarte mult pe Alecs, dar între ei există o relație de prietenie. “Eu îl apreciez foarte mult pe Alecs și mă bucur că am norocul să am un partener atât de bun și de grijuliu. Deși avem mult de filmat și suntem toți obosiți, de multe ori, găsește în el energia să ajute pe toată lumea și să ne reamintească ce suflet bun are și ce om de treaba este. Suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine și în afara platourilor de filmare”, a spus Mara Oprea, pentru TV Mania.

De asemenea, Mara Oprea a vorbit și despre cele mai dificile secvențe pe care le-a filmat alături de partenerul ei din serial. “Indiferent de cât de grele sunt secvențele, am simțit întotdeauna că sunt sprijinită și încurajată, iar acest lucru nu îl întâlnești la orice job.Într-un fel, nu vorbim despre un job obișnuit, tocmai de aceea, deși este solicitant, pot spune că nu o simt ca pe o muncă, ci ca pe o hrană pentru suflet.Așa că secvențe grele să tot fie, pentru că, până la urmă, atunci apar cele mai mari provocări și la sfârșitul zilei, pentru momentele în care te-ai autodepăsit, te simți mândru și te bucuri”, a mai spus Mara.

Alecsandru Dunaev, despre relația cu Mara Oprea

În vârstă de 30 de ani, actorul din Adela a vorbit despre zvonurile care au apărut în spațiul public, cu privire la o posibilă poveste de iubire între el și Mara Oprea. Au mai existat situații în care protagoniștii unui film să se îndrăgostească pe platourile de filmare și să formeze un cuplu și în viața reală. Dar nu este și cazul protagoniștilor din Adela. Cei doi se înteleg foarte bine și au legat o relație de prietenie frumoasă. Alecs și-a spus părerea cu privire la zvonurile conform cărora ar forma un cuplu cu actrița Mara Oprea.

„Orice zvon, dacă are o bază, se alimentează de la sine, nu trebuie să faci tu nimic. În plus, orice adevăr iese la lumină, publicul vede tot. Şi nu iartă”, a povestit Alexandru Dunaev.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: