Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Ginghina se căsătorește anul acesta. Actrița a făcut marele anunț: „Nu vrem o o nuntă mare”

Ioana Ginghina se căsătorește anul acesta. Actrița a făcut marele anunț: „Nu vrem o o nuntă mare”

GALERIE FOTO (4) Ioana Ginghina se căsătorește anul acesta

Ioana Ginghina se căsătorește anul acesta. Celebra actriță este pregătită să facă pasul cel mare anul acesta. Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a anunțat că îmbracă rochia de mireasă a doua oară. Când va avea loc marele eveniment?

Ioana Ginghina se căsătorește anul acesta. Actrița a făcut marele anunț: „Nu vrem o o nuntă mare”

Ioana Ginghina se căsătorește anul acesta. Actrița trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice. Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în primăvara anului trecut, dar atunci vedeta declara că nu vrea să se grăbească cu nunta. Anul acesta, Ioana și Cristi vor deveni nași de cununie, motiv pentru care trebuie să se căsătorească. Actrița este pregătită să devină și în acte în fața lui Dumnezeu soția logodnicului ei.

În trecut, Ioana Ginghina a mai spus că vrea să fie nașa unei prietene, dar acum totul a devenit oficial, iar vedeta trebuie să se căsătorească. Celor doi li s-a cerut în această toamnă să devină nași,iar pentru asta trebuie să facă și ei nunta la rândul lor. „Nu e o surpriză. Este o prietenă de-a mea. (…) A fost drăguț că ne-au cerut să le fim nași, nu ne ceruseră oficial, eu vorbisem doar cu ea ca prietenă. (…) Va trebui să ne căsătorim și noi. Noi nu vrem neapărat o nuntă mare, vrem o petrecere acolo și gata!”, a dezvăluit Ioana Ginghină la Antena Stars.

Vedeta a mai spus că pentru ea este vorba despre o formalitate, pentru că cei doi și-au exprima dorința de a deveni soț și soție încă de la cererea în căsătorie. „Nu am stabilit încă. Alaltăieri am aflat că o să fim nași. O să stabilim. Asta e o formalitate. De mult a fost ceerea în căsătorie și am zis că ”DA”, doar că nu ne-am grăbit să facem pasul oficial. (…) Nu știm exact când va avea loc nunta mirilor, probabil prin septembrie”, a adăugat actrița.

Ioana Ginghină, despre relația cu fostul soț

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți ani de zile, iar în urmă cu trei ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Actorii au împreună o fată, din cauza căreia au hotărât să aibă o relație decentă de dragul ei. În ultima perioadă, Ioana și Alexandru au ajuns la gânduri mult mai bune în ultima perioadă. Bruneta a reușit să depășească problemele din trecut și este prietenă bună cu Alexandru Papadopol, căruia îi cere adesea sfaturi. Trecerea timpului a vindecat toate rănile din trecut, iar actrița este un exemplu pozitiv că există viață după divorț.

Eu și fostul meu soț suntem în relații bune acum. Știi, este vorba aia, timpul vindecă toate rănile din suflet, așa s-a întâmplat și cu noi doi. În momentul de față suntem chiar prieteni. Am fost mult timp împreună și pot să spun că el este omul care mă cunoaște cel mai bine. De multe ori apelez la sfaturile lui, însă strict prietenești, nu mai mult de atât.Sunt foarte mândră de noi, chiar dacă au fost furtuni, când ne-am separat, acum apele s-au limpezit”, a declarat actrița , potrivit playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: