Redactia.ro
Home » Monden » Alexandru Papadopol, reacție după valul de critici pe care l-a primit în mediul online: ”Chiar am vrut să renunţ de tot”

Alexandru Papadopol, reacție după valul de critici pe care l-a primit în mediul online: ”Chiar am vrut să renunţ de tot”

Alexandru Papadopol, reacție după valul de critici pe care l-a primit în mediul online

Alexandru Papadopol, reacție după valul de critici pe care l-a primit în mediul online. Celebrul actor a avut parte de momente dificile în ultimul an, motiv pentru care s-a gândit să renunțe definitiv la pagina de Facebook. Conform acestuia, a primit multe mesaje dure din partea internauților.

Alexandru Papadopol, reacție după valul de critici pe care l-a primit în mediul online: ”Chiar am vrut să renunţ de tot”

Alexandru Papadopol, reacție după valul de critici pe care l-a primit în mediul online. Actorul a divorțat de Ioana Ginghină în 2019, cei doi având împreună o fată, Ruxandra. Într-un interviu pentru publicația Formula AS, Alexandru Papadopol a declarat că, în ultimul an s-a gândit să renunțe la Facebook. Actorul a primit multe comentarii dure din partea internauților, dar singurul care l-a făcut să meargă mai departe a fost munca. ”Cât despre Internet, eu chiar am vrut să renunţ de tot la Facebook, mai ales în ul­timul an. Singurul motiv care m-a împiedicat a fost tot munca. Atât ca actor la Odeon, dar mai ales în colaborările cu teatrul independent, avem nevoie de promovare, iar lucrul acesta se face bine în me­diile sociale. Acolo se anunţă spectacolele, acolo circulă azi cel mai rapid informaţia”, a declarat actorul.

Fostul soț al Ioanei Ginghină a spus că lumea avea multe păreri despre el, iar dacă le răspunzi, se declanșează un val de comentarii. „Pentru că au fost destul de multe războaie pe Facebook, oameni care au păreri din ce în ce mai vi­o­lente. În nume propriu sau în anonimat, în coa­liţii de păreri sau singuri, oamenii aceştia atacă, iar pe mine lucrul ăsta mă afectează. Nu te poţi as­cunde la nesfârşit sub aripa lui „nu-mi pasă”, iar odată ce dai replică a­cestor oameni, se de­clanşează un tă­vălug de comentarii, unele chiar cum­plite. Internetul a devoalat o su­medenie de frustrări în această pe­rioadă, de aceea am vrut să renunţ”, a mai spus actorul.

Alexandru Papadopol vrea să devină profesor

Întrebat dacă a vrut să-și schimbe cariera în pandemia de coronavirus, Alexandru Papadopol a spus că nu a luat în calcul niciodată această variantă.

Mai mult, actorul a spus că abia așteaptă să își prezintă în vară lucrarea de doctorat.Alexandru Papadopol. Celebrul actor vrea să devină profesor la Facultatea de Teatru, iar pentru asta trebuie să își dea doctoratul.”Aş fi luat-o ca pe un eşec per­sonal, să nu reuşesc să mă descurc şi să tre­bu­iască să mă reprofilez ca să supravieţuiesc. Nici vor­bă! Mai ales că, aşa cum spuneam, eu chiar am mun­cit. Nu numai în teatru, ci şi în film. Pe lângă seria „Banii negri” de pe HBO, care s-a filmat înainte de pandemie, dar a fost pro­mo­vat în timpul ei, am fil­mat şi un lungmetraj, „Balaurul” se numeşte. Un scenariu bun de tot şi o regie de excepţie, în persoana lui Octav Che­laru. Filmul îşi ia deja zborul spre festivaluri şi sper să fie bine primit pe unde ajunge. În plus, perioada aceasta grea mi-a oferit şi un dar: timpul.În sfârşit, am avut răgazul să mă ocup de lucrarea de doctorat, care până acum a tot fost amânată”, a explicat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: