Redactia.ro
Home » Sport » Maradona, mesaj pentru Ronaldinho! Brazilianul a fost eliberat!

Maradona, mesaj pentru Ronaldinho! Brazilianul a fost eliberat!

Maradona, mesaj pentru Ronaldinho

Maradona i-a trimis un mesaj de susținere prietenului său Ronaldinho. Brazilianul fusese reținut în Paraguay pentru că avea un pașaport fals. Astăzi, fostul jucător al Barcelonei a fost eliberat.

Diego Maradona a ținut să-i fie alături prietenului său Ronaldinho, care a fost reţinut în Paraguay. Antrenorul celor de la Gimnasia La Plata a postat pe conturile sale de socializare mesajul pentru fostul fotbalist.

„Fii puternic, dragă prietene Ronaldinho, adevărul iese întotdeauna la lumină. Te îmbrăţişez, campionule”, a scris pe Instagram, „El Pibe de Oro”.

Ronaldinho și fratele său au fost reținuți la hotel de poliția din Paraguay pentru posesia unui paşaport fals. Fostul mare fotbalist avea pașaportul suspendat pentru că nu a plătit mai multe amenzi. Ronaldinho trebuia să participe la o acțiune caritabilă.

Ronaldinho nu a fost pus sub acuzare

Fosta vedetă a celor de la Barcelona, Ac Milan și PSG nu va fi pus sub acuzare de poliția din Paraguay. Se pare că totul a fost o încurcătură. Ronaldinho şi fratele său au părăsit aeroportul Sao Paulo miercuri, cu paşapoarte braziliene, şi au primit altele paraguayene imediat ce au coborât din avion, în Asuncion. Cei doi au spus că paşapoartele au fost un cadou. Ancheta a arătat că numerele paşapoartelor corespundeau altor persoane.

Citește și: Mirel Rădoi, lista preliminară a stranierilor pentru play-off-ul Euro 2020!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: