Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Ciolacu, cu banii din buzunar la vedere. Prima reacție a liderului PSD

Marcel Ciolacu, cu banii din buzunar la vedere. Prima reacție a liderului PSD

GALERIE FOTO (2)

Marcel Ciolacu a devenit viral pe Internet după ce a fost protagonistul unui moment inedit, în timpul unei conferințe de presă. Șeful PSD a scos o hârtie din buzunarul de la piept al sacoului și odată cu ea au ieșit și mai multe bancnote de 100 și 200 de lei. Ciolacu nu a sesizat pe moment, așa că a continuat să vorbească cu banii din buzunar la vedere.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut joi o conferință de presă, după o întâlnire cu reprezentanții fermierilor. Ciolacu a anunțat depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, pe care îl acuză că „este într-o lume paralelă”.

„Am tras o singură concluzie, domnul Oros este într-o lume paralelă față de ceea ce se întâmplă în acest domeniu Nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu a fost plătita acciza, 60% din totalul de anul trecut și nu în ultimul rând, am văzut că a venit cu o inițiativă să modifice legea 17 cea privitoare la înstrăinarea terenurilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, cu banii din buzunar la vedere

Însă în timp ce făcea anunțul moțiunii, din buzunarul interior al sacoului purtat de liderul PSD au ieșit mai multe bancnote. Liderul PSD nu a sesizat întâmplarea, până nu a fost atenționat de cineva.

„Am decis să depunem o moțiune simplă, săptămâna viitoare, împotriva ministrului Oros, la Camera Deputaților. Pericolul asupra securității alimentare a României în acest moment este unul real. Nu mai producem pesticide, îngrășăminte sau semințe. Nu se ia nicio măsură în această zonă, nu încercăm să promovăm produsele românești și autohtone. Nu vedem un program coerent din partea ministerului Agriculturii. Nu ne mai permitem această incapacitate a guvernului de a gestiona una dintre cele mai mari probleme”, a mai declarat Ciolacu.

Așadar, în timp ce explica drama fermierilor din România, care nu au bani pentru finanțarea lucrărilor agricole, Marcel Ciolacu a scos din buzunarul de la piept un document pentru a cita cât mai bine.

Ca o ironiei a sorții, lângă Marcel Ciolacu s-a aflat și un tânăr fermier, invitat pentru a povesti cum nu mai are bani să plătească ratele la bancă.

Marcel Ciolacu, prima reacție după imaginile cu banii la vedere

Marcel Ciolacu a reacționat pe Facebook după ce imaginile cu banii la vedere s-au viralizat. Șeful PSD a postat o fotografie cu banii la vedere și pe care era mesajul „Susținem capitalismul românesc!”

„Uite, asta înseamnă transparență”, a scris Ciolacu, după care a adăugat mai multe emoji cu zâmbete largi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: