Redactia.ro
Home » Monden » Marcel de la Insula Iubirii, din nou la tv. În ce emisiune de la Antena 1 apare ispita masculină

Marcel de la Insula Iubirii, din nou la tv. În ce emisiune de la Antena 1 apare ispita masculină

Marcel de la Insula iubirii apare din nou la tv. Fosta ispită masculină din show-ul de la Antena 1 a acceptat să facă parte dintr-un nou proiect în televiziune. În ce emisiune apare acum ispita masculină? 

Marcel de la Insula Iubirii, alături de Capatos

Marcel Andrei a devenit celebru în sezonul 8 de la Insula iubirii. În emisiunea de la Antena 1, lui i s-au aprins călcâiele după concurenta Maria, iubita lui Dany Boy. Fără prea mare succes, tânărul a sperat până în ultima clipă ca Maria să își îndrepte atenția către el, dar fără rost.

Însă a avut noroc când a întâlnit-o pe Armina, cea care i-a devenit logodnică: „El s-a atașat foarte mult acolo. S-a atașat de femeie aceea, fata aceea, care și-a făcut rolul de ispită pentru că e normal să te atașezi în ziua de astăzi. Și eu sunt foarte atașată de câinele meu. Te atașezi de un câine de pe stradă, da păi dacă e un om lângă tine”, a spus Armina.

Recent, cei doi îndrăgostiți au fost invitați în emisiunea ”Un show păcătos” acolo unde Mara Bănică, colega lui Dan Capatos, a făcut un anunț important. În cadrul emisiunii, Mara Bănică a făcut și un anunț mare, Marcel este noul angajat al emisiunii Xtra Night Show.

„Marcel, aflat aici lângă mine, de mâine, este mare prezentator Antena Stars. Prezintă XNS alături de frumoasa noastră Natalia Mateuț. Amira este doar o zi aici. Va fi stilista lui personală. Am înțeles că ea te va îmbrăca, va sta lângă tine să îți țină pumnii.”, a spus jurnalista.

Se pare că Marcel a fost invitat de către producătorii emisiunii ”Xtra Night Show” să-i țină locul lui Andrei Șefănescu. Marcel s-a alăturat staff-ului de la Antena Stars. După ce anunțul a fost făcut public, cu mare bucurie, acesta a declarată că: ”Mă bucur că particip în staff-ul ăsta, cred că o să fie tipul meu”.

Marcel de la Insula Iubirii a făcut-o praf pe Maria

După ce a văzut că Maria nu are ochi pentru el, Marcel a decis să rupă legătura cu ea. Nici măcar prieteni nu au rămas după terminarea emisiunii de la Antena 1. Mai mult de atât, Marcel i-a transmis un mesaj dur.

„S-a văzut la toată lumea, și-a dat arama pe față, și la ea la fel (n.r la Maria). Și-a dat arama, cum e ea. Mesaj pentru ea? Să nu mai fie roz în plic. Simplu. Să nu mai fie abordabilă pentru toată lumea, accesibilă. Să stea în banca ei, să fie mai selectivă. Ce a fost, a fost. Vorba lui bunelu: să nu stăm în drum de-o șaibă și aia ruginită. Nu mor caii când vor câinii. Ăsta e mesajul meu”, a transmis Marcel, după Insula Iubirii.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: