Redactia.ro
Home » Monden » Marcel Pavel, mărturisiri dureroase despre copilăria sa. Provine dintr-o familie modestă și a înfruntat multe greutăți

Marcel Pavel, mărturisiri dureroase despre copilăria sa. Provine dintr-o familie modestă și a înfruntat multe greutăți

Încercările dificile formează de cele mai multe ori persoane minunate, iar Marcel Pavel este un exemplu perfect în acest sens. Artistul se bucură în prezent de o carieră prosperă, însă viața lui nu a fost mereu la fel de fericită. A avut o copilărie dificilă, marcată de lipsuri, despre care a vorbit recent cu multă sinceritate.

Marcel Pavel, mărturisiri dureroase despre copilăria sa. Provine dintr-o familie modestă și a înfruntat multe greutăți

Marcel Pavel s-a născut în data de 5 decembrie 1959 în Galați și a avut parte de o copilărie dificilă. Părinții săi aveau o situație financiară modestă, așa că nu aveau posibilitatea să le ofere copiilor prea multe din punct de vedere material. Jucăriile sau hainele noi lipseau, iar mâncarea nu era de cele mai multe ori suficientă pentru a hrăni fiecare suflet al familiei. Au fost ani dificili, pe care artistul și-i amintește chiar și acum.

În ciuda faptului că nu a avut prea multe în primii ani de viață, Marcel consideră că a avut o copilărie fericită. În acele momente se concentra pe micile bucurii, fie ale și puține. Nu acorda atenție lipsurilor, iar dragostea părinților și a rudelor l-a ajutat să treacă cu bine peste momentele dificile.

„Copilăria mea a fost minunată, în sensul că, neavând griji, atunci când ești copil nu ai grijile cotidiene, cu toate că erau foarte multe. Le simțeam, dar le ignoram, aveam forța aceasta. Pentru că familia mea nu avea o situație materială bună, adică precară pot să spun, îngrozitoare… îngrozitor de precară. Erau zile când nu aveam nici ce pune pe masă! Vorbesc serios…”, a povestit artistul în cadrul unui interviu pentru Fanatik.

Perioada de iarnă era una foarte grea pentru Marcel Pavel și frații săi, deoarece nu aveau suficiente haine cu care să se îmbrace. Erau nevoiți să ia pe rând paltonul și încălțămintea pentru vremea rece, apoi plecau la școală.

„Iarna n-aveam nici palton, vorbesc de toți frații aici, mai ne împrumutam unul pe altul, luam paltonul celui mare, încălțările la fel chiar dacă erau mari, să merg la școală. A fost cam cumplit!”, a mai adăugat acesta.

Cum a ajuns să cânte și să-și urmeze propriul drum în viață

Cu toate acestea, Marcel și frații săi au reușit să-și depășească această condiție și să le asigure la bătrânețe părinților un trai mai bun. Și-au urmat studiile cu rigurozitate și dragostea pentru muzică, iar în cele din urmă au reușit. Astăzi, artistul se bucură de o reputație extraordinară în domeniul artistic, iar publicul din țara noastră îl îndrăgește nespus. Dificultățile copilăriei sunt doar amintiri, pe care le poartă însă mereu în suflet și nu le va da uitării niciodată.

„Nu era ușor! Instrumente, de asemeni, nu am avut, pe care să cântăm, împrumutam. Dar până la urmă Dumnezeu a ținut cu noi și a spus: Măi, copiii ăștia trebuie totuși să-și urmeze calea lor! Și așa cum a vrut Dânsul și bineînțeles, și noi am fost copii dedicați acestui curs al vieții, în ceea ce privește partea profesională, muzica, în general, pentru că o iubim și ne-am născut să facem acest lucru!’, a povestit Marcel Pavel pentru FANATIK.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: